5 surse de proteine de care uitam tot timpul


5 surse de proteine de care uitam tot timpul

Stii ca poti lua necesarul de proteine dintr-o friptura insa poti obtine acest nutrient esential si din alte alimente pe care nu le-ai fi luat in calcul.

 

1. Cele mai bune pentru diete: Nuci, alune, fistic migdale si seminte
Migdalele si fisticul au aproximativ 5-7 g de proteina la 28,4 g produs; nucile de macadamia si alunele au 2-3 g proteina la 28,4 g produs.
Avand in compozitia lor proteine, dar si grasimini sanatoase mononesaturate si fibre, nucile, alunele, fisticul si migdalele sunt surprinzator de satioase.
Poate tocmai de aceea, studiile au gasit o legatura intre consumul acestor produse si scaderea in greutate. Intr-o cercetare, persoanele care au consumat 70 migdale pe zi (coroborat cu reducerea caloriile) au pierdut 18% din greutatea corpului.
O femeie cu o greutate medie de 68 de kg are nevoie de 60-100g de proteine pe zi sustine Lauren Schmitt, fondatoarea Healthy Eating& Training. In loc sa incerci sa mananci tot necesarul de proteina la o singura masa, mai bine consumi cantitati mici pe toata durata unei zile.
In acest fel, starea ta emotionala va fi echilibrata la fel si foamea si nivelul zaharului din sange. Imprastie nuci, alune, migdale pe alimente precum cerealele, terci de ovaz, salate si fructe.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

1. Cele mai bune pentru diete: Nuci, alune, fistic migdale si seminte

Migdalele si fisticul au aproximativ 5-7 g de proteina la 28,4 g produs; nucile de macadamia si alunele au 2-3 g proteina la 28,4 g produs.Avand in compozitia lor proteine, dar si grasimini sanatoase mononesaturate si fibre, nucile, alunele, fisticul si migdalele sunt surprinzator de satioase. Poate tocmai de aceea, studiile au gasit o legatura intre consumul acestor produse si scaderea in greutate. Intr-o cercetare, persoanele care au consumat 70 migdale pe zi (coroborat cu reducerea caloriile) au pierdut 18% din greutatea corpului.

O femeie cu o greutate medie de 68 de kg are nevoie de 60-100g de proteine pe zi sustine Lauren Schmitt, fondatoarea Healthy Eating& Training.
In loc sa incerci sa mananci tot necesarul de proteina la o singura masa, mai bine consumi cantitati mici pe toata durata unei zile. In acest fel, starea ta emotionala va fi echilibrata la fel si foamea si nivelul zaharului din sange. Imprastie nuci, alune, migdale pe alimente precum cerealele, terci de ovaz, salate si fructe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: De ce mănâncă pisicile iarbă

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: De ce frământă pisicile locul cu lăbuțele

CITEȘTE: De ce pisicile simt că mor și vor să se ascundă

CITEȘTE: De ce stau pisicile la geam

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce se tem pisicile de CASTRAVEȚI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri