5 semne pe care bărbații le arată înainte de a înșela

5 semne pe care bărbații le arată înainte de a înșela

Bărbații obișnuiesc, de cele mai multe ori, să își schimbe comportamentul atunci când urmează să fie infideli. Află din rândurile de mai jos 5 semne pe care bărbații le dau înainte de a înșela!

Nu puține sunt cazurile în care bărbații tind să își înșele partenerele de viață, din dorința de a experimenta și simți noi lucruri cu alte femei. Cu toate astea, nu toți bărbații au tendința de a fi infideli, astfel că nu trebuie caracterizați în acest fel. De obicei, bărbații care urmează să își înșele iubitele sau șotiile încep să își schimbe de cele mai multe ori insesizabil comportamentul.

Iată care sunt 5 semne pe care aceștia le dau înainte de a înșela!

5 semne pe care bărbații le dau înainte de a înșela

Distanțarea

Printre cele mai ușor de observat semne pe care un bărbat le dă atunci când urmează să fie infidel este distanțarea de persoana iubită. Bărbații ajung să devină irascibili și să creeze dispute din orice lucru minor, iar de multe ori o fac fără să realizeze.

În subconștientul său încearcă să facă relația de cuplu cât mai dureroasă și inconfortabilă pentru că va fi mult mai ușor pentru el să își părăsească partenera sau să o înșele.

Astfel, dacă va apela la practica de a se certa cu persoana iubită și de a se distanța ulterior, va fi mult mai ușor să iasă drept persoana bună care are dreptate. În acest mod, nu se vor mai simți vinovați atunci când vor înșela.

Citește și: Ce își dorește un bărbat de la o relație. Cum să vorbiți cu partenerul pentru a evita frustrările și nemulțumirile

5 semne pe care bărbații le dau înainte de a înșela

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Schimbarea comportamentului

Pe lângă distanțarea fizică de parteneră, deoarece nu își vor mai dori să petreacă atât de mult timp cu aceasta, bărbații încep să devină distanți și pe plan emoțional. Mai precis, aceștia vor ajunge să fie mai reci cu persoana iubită, să reducă comunicarea afectivă și să nu se mai implice atât de mult în relație precum o făceau înainte de a apărea altcineva mult mai interesant în viața lor.

Schimbarea rutinei

Bărbații  încep să devină mult mai secretoși și să petreacă mai mult timp fără partenerele de viață. Ei nu vor mai discuta despre activitățile zilnice și nu vor mai oferi detalii precum obișnuiau să o facă deoarece ele pot duce la dovezi că ar fi infidel.

Femeile au un talent desăvârșit în a afla adevărul și în a-și da seama dacă partenerul minte, astfel că aceștia preferă să dea cât mai puține informații și să fie rezervați. În acest fel, ei vor deveni suspicioși și vor ridica multe semne de întrebare iubitelor.

Citește și: Avantaje și dezavantaje în relațiile cu diferențe mari de vârstă. „Diferența de vârstă este un factor, dar nu este cel mai important”

5 semne pe care bărbații le dau înainte de a înșela

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Lipsa de comunicare

Bărbații nu își vor dori să mai discute atât de mult și vor evita conversațiile despre problemele relației, cele sincere și profunde. De asemenea, ei tind să minimalizeze importanță nevoilor partenerelor și se vor axa mai mult pe noua persoană din viața lor. Așadar, dacă aceștia devin mai distanți și rezervați față de partenerele de viață, este un semn destul de clar că bărbații înșeală sau urmează să o facă.

5 semne pe care bărbații le dau înainte de a înșela

[Sursa foto: freepik]

Lipsa de interes

Mai mult decât atât, femeile pot observa cum bărbații vor începe să devină mai dezinteresați atât față de ele, cât și de evenimentele sau activitățile importante din viața lor. Cu alte cuvinte, un semn poate fi faptul că bărbatul nu mai are dorința de a participa la evenimente sociale, nu mai vor să cunoască prietenii iubitei sau să petreacă mai mult timp cu familia partenerei.

Comunicați cu partenerul despre orice schimbare pe care o observați în comportamentul sau rutina sa

Așadar, femeile trebuie să poarte o conversație deschisă cu partenerul dacă simt că ceva nu este în regulă deoarece intuiția nu înșeală niciodată. Deși poate fi o conversație incomodă și dureroasă, ea va aduce doar beneficii, deoarece nimeni nu trebuie să rămână într-o relație în care încrederea este înșelată.

5 semne pe care bărbații le dau înainte de a înșela

[Sursa foto: freepik]Citește și:

13 întrebări pe care le pun bărbații când se îndrăgostesc de tine

10 locuri de vizitat lângă București. Poți merge singură, cu iubitul sau cea mai bună prietenă

ego.ro Recunoști personajul din imagine? Acum e celebru și face o țară întreagă să râdă

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în serialul Prețul fericirii, Caner pus în dificultate de Ender

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies