5 Piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în vara lui 2022

piese vestimentare vara 2022
5 Piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în vara lui 2022

Garderoba pentru vară se înlocuiește pe zi ce trece cu noi articole vestimentare. Însă știați care sunt cele care nu ar trebui să vă lipsească sub nicio formă în acest an?

Aflați din rândurile următoare care sunt piesele vestimentare care nu ar trebui să vă lipsească sub nicio formă din garderobă, în vara anului 2022. În plus, descoperiți și câteva sfaturi care vă pot ajuta pentru a avea un look de-a dreptul deosebit.

 

Ce piese vestimentare nu trebuie să-ți lipsească în vara lui 2022

Fustele mini

Fustele mini reprezintă o piesă vestimentară care iese în evidență prin orice mijloace, în vara anului 2022. Având dimensiuni din ce în ce mai scurte și nuanțe cât mai variate, fustele mini sunt potrivite și pentru o simplă plimbare în aer liber sau chiar pentru o cină în oraș. Acestea pot fi integrate în orice tip de ținută din sezonul cald.

Astfel, indiferent că vei alege o fustă mini fabricată dintr-un material mai gros sau mai vaporos, cu sau fără imprimeuri, cu această piesă vestimentară nu vei da niciodată greș.

Aceasta îți poate oferi un look încrezător și tineresc, care îmbină totodată senzualitatea cu eleganța în diverse moduri.

Fusta mini se poate combina cu un top simplu și o pereche de balerini, pentru o ținută relaxată sau în cazul în care optezi pentru o fustă mini neagră, atunci o poți combina cu o cămașă lucioasă și o pereche de sandale cu toc.

tinute de vara

Citeste si: Ce trebuie să faci pentru a avea ținute casual reușite vara aceasta

Șireturile

În sezonul cald al anului 2022, șireturi nu se vor mai regăsi doar la încălțăminte, cum este normal, ci și la rochii, bluze, fuste, pantaloni și alte astfel de articole vestimentare. Șireturile se regăsesc în special în zona decolteului, a mânecilor, a taliei și nu numai.

Pentru a obține un look atrăgător, atunci puteți opta pentru un crop top care are șireturi pe linia decolteului, iar pentru un look de  bad girl, puteți alege un alt articol vestimentar, și anume pantaloni cu șireturi pe părțile laterale.

Indiferent de piesa aleasă, atâta timp când deține un model cu șireturi, o poți adapta la orice stil vestimentar dorit, începând de la stilul casual, continuând cu cel urban, până la cel streetwear. 

Rochii diafane

Rochiile diafane sunt cele care oferă oricărei femei, feminitate, prin intermediul unei singure piese vestimentare. Aceste piese sunt realizate din țesături vaporoase din sifon, voal sau tul. Rochiile acestea diafane se află în preferințele tuturor doamnelor, atunci când vine vorba despre vara anului 2022.  

Pentru o ținută lejeră, de zi, puteți alege o rochie simplă diafană, în nuanțe pastelate, cu o pereche de sandale joase, balerini sau de ce nu, chiar sneakersi.

Pe de altă parte, pentru a obține o ținută elegantă, puteți opta pentru o rochie din voal, cu inserții din dantelă sau modele florale, pe care să o accesorizați cu o pereche de sandale cu toc și un clutch.

pantaloni vara dama

Citeste si: Cum alegem blugii potriviți în funcție de silueta noastră

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Decupajele

Printre cele mai noi tendințe, în vara acestui an, se află și  decupajele . Indiferent că este vorba despre blugi decupați deasupra buzunarelor, bluze sau rochii cu spatele gol, decupate lateral sau în jurul decolteului, doar una dintre aceste piese vestimentare poate schimba complet o ținută.

Decupajele sunt purtate în special atunci când ești în căutarea unui look jucăuș cu care să surprinzi persoanele din jurul tău. Sunt numai bune pentru o întâlnire sau o ieșire cu prietenii în oraș. Dacă vei apela la o fustă mini, cu un top cu decupaje în zona decolteului, cu siguranță vei atrage toate privirile.

Decupajele se potrivesc și pentru ținutele mai casual, atunci când se pot purta la pantaloni cu decupaje în jurul taliei, împreună cu o bluză minimalistă. 

Culori neon

Și culorile neon, pline de personalitate, precum roz, portocaliu, galben, verde și albastru intens se află în topul preferințelor din vara anului 2022. Aceste nuanțe oferă farmecul de care are nevoie fiecare ținuta în parte, indiferent că este vorba despre o ținută de zi sau de seară. 

Puteți alege un costum cu pantaloni scurți și o jachetă din in, pe care să-l asortați cu un top simplu și o pereche de sandale cu toc sau platformă. Însă dacă vă doriți să aveți un look de tip smart casual, atunci veți avea ținuta perfectă cu pantaloni colorați și o pereche de sandale cu toc mic.

moda fuste de vara

Citeste si: Cum să porți o cămașă albă. 5 ținute pentru o piesă vestimentară versatilă

 

Sfaturi pentru un look care atrage toate privirile

Alege cu grijă accesoriile

În momentul în care aveți o ținută de invidiat, însă ați accesorizat-o greșit, atunci look-ul poate lua o întorsătură nedorită. Pe de altă parte, dacă aveți un look simplu, tot accesoriile sunt cele care vă pot ajuta să fiți remarcată mai repede.

De exemplu, dacă veți opta pentru o poșetă potrivită, dar și pentru cercei, inele, curea sau un colier potrivit, cu siguranță veți atrage toate privirile, chiar dacă restul ținutei constă doar într-o rochie simplă, fără un model deosebit sau vreo culoare ieșită din comun.

În cazul în care veți alege o rochie care are un croi drept, cureaua este cea care va accentua semnificativ talia, ceea ce ne dorim mai mereu. Dacă rochia este una de culoare albă, atunci cea mai potrivită soluție este cea în care veți adăuga un accesoriu argintiu. În schimb, dacă vorbim despre o rochie neagră, atunci un accesoriu potrivit este cel auriu.

Astfel, prin intermediul acestui truc vestimentar, bustul va ieși în evidență, iar talia va fii perfect definită. Cu ajutorul unor accesorii potrivite, veți reuși să transformați o ținută simplă de impact major la orice întâlnire.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

accesorizare tinute

Citeste si: Cu ce asortăm culoarea verde. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de verde

Alege cu grijă pantofii

Pe lângă accesorii, și pantofii sunt cei care pot schimba o ținută complet. Prin urmare, dacă vă doriți o ținută simplă și lejeră, puteți opta pentru o pereche de pantofi roșii. Indiferent dacă ați abordat un look all black sau all white, această pereche de pantofi vă va oferi efectul dorit, iar dacă sunt și lăcuiți, atunci impresia va fi una de-a dreptul senzațională.

Pantofii aurii din piele naturală sunt cei care vă vor lăsa piciorul să respire liniștit, având un confort de neimaginat. Deși aceste modele au toc, sunt perechi purtate foarte des, tocmai pentru că sunt realizați din piele naturală.

Se potrivesc numai bine atât la ținutele all black, cât și la ținutele simple, pentru că au un impact vizual impresionant. Cu toate acestea, nici pantofii de culoare albastră, fuchsia sau argintii nu dezamăgesc. Aceștia reprezintă o alegere potrivită, pentru momentele când alegeți o ținută lejeră, iar totodată și simplă.

haine vara dama

Citeste si: 4 Piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară

Alege cu grijă geanta

Geanta este folosită deseori pentru a pune în evidență mai bine ținuta. Prin urmare, dacă piesele vestimentare sunt destul de simple, nu dețin un croi complicat sau culori multiple, atunci geanta este cea care trebuie să își facă simțită prezența.

Acesta este și motivul pentru care ar trebui să optați pentru o geantă în culori aprinse sau cu modele, pentru a oferi look-ului un impact dorit. Astfel, indiferent că aveți o ținută simplă, cu care nu veți da greș niciodată, datorită unei genți potrivite, veți avea un look de-a dreptul strălucitor.

rochii vaporoase de vara

Citeste si: Cum să-ți pregătești garderoba de primăvară. 3 sfaturi pentru un look fresh



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

7 tendințe de modă pentru vara lui 2022. Ce se poartă în cel mai cald anotimp

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies