5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea!


Toate femeile au trecut printr-o despărțire dureroasă, iar în acele momente, tot ce și-au dorit a fost ca cel pe care îl iubesc să se întoarcă la ele. Cu toate astea, sunt anumite greșeli pe care acestea le fac, în momentul în care încearcă să îl aducă pe bărbat înapoi.


In articol:

Andreea Dadan, specialist în relații, a vorbit, în cadrul emisiunii „Teo Show” difuzată pe postul de televiziune Kanal D, despre cum poți să atragi bărbatul care nu te mai vrea.

Citește și: De ce doare o despărțire. „Trebuie să înțelegem că vom fi afectați și fizic și mental și emoțional și energetic.”

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Totul despre căsătorie sau concubinaj. „Sunt realități ale prezentului”

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea

Este foarte important, în momentul în care ieși dintr-o relație, să fii calculată și să accepți situația în întregime, să faci activități care îți plac, să te pui pe primul loc și să privești totul la rece.

Există cinci pași pe care trebuie să îi urmezi, dacă îți dorești ca bărbatul să se întoarcă la tine, și anume: acceptă radical situația, desprinde-te de el și nu îl căuta, crește-ți stima de sine, construiește-ți o viață în afara lui, dacă te caută, răspunde, și decide dacă îl mai vrei sau nu.

Andreea Dadan, specialist în relații, a spus că fostul iubit nu este o problemă, deoarece o să rămână fostul, dar majoritatea femeilor își doresc bărbați care nu le mai vor. În general, femeile simt nevoia de doi, care este una normală, pe care toată lumea o are, dar dacă ne dorim atât de mult acest lucru, pe parcurs se va transforma în obsesie, deoarece nu vom reuși să obținem tot ceea ce ne dorim.

„Fostul nu este o problemă, pare o problemă, dar de fapt când te uiți că nu mai este o problemă, nu mai este deloc o problemă, deoarece fostul o să rămână fostul. De ce să vrei, ca femeie, un bărbat care nu te mai vrea, pentru ce. Noi ne dorim bărbați care au plecat din viața noastră, deoarece după tot ce fuge alergi și te trezești că o iei la goana după bărbat, e nevoia aceasta de a prinde ceea ce nu poți avea. Al doilea motiv este nevoia de doi, care este normală și firească, deoarece toți avem această nevoie de doi, iar apoi intervine obsesia, pentru că nu poți avea ceea ce îți dorești, de la nevoia de doi și se instalează această obsesie, când femeia începe să vâneze bărbatul, lucru total greșit, deoarece el devine trofeul și atunci se îndepărtează și mai tare”, a spus specialistul.

Femeile se gândesc că bărbatul care le-a părăsit este singurul pentru care au sentimente, iar din cauza durerii și a suferinței prin care trec, în momentul în care sunt părăsite, ele nu se gândesc la o viitoare posibilă relație cu un alt bărbat. Ele ar trebui să își dea seama că își pot oferi toată iubirea de care au nevoie, dar când sunt puse în asemenea situații, uită că ele sunt iubire.

„Femeia idealizează foarte mult, în mintea ei bărbatul care a plecat este egal cu iubirea și uită de fapt că ea este iubire, nu el, iar atunci uită că își dorește o altă relație. Tu nu îl dorești pe fostul tău în mod deosebit, tu ca o femeie sănătoase, cuminte, care vrea familie, care vrea copii, oricărei femei de pe pământ care își dorește acest lucru i se pune pata pe fostul partener”, a mai declarat ea.

Citește și: Ce presupune procedura de divorț. „S-au rupt niște lucruri în relațiile de familie”

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: De ce pleacă un bărbat dintr-o relație. „Și bărbatul simte”

Când pleacă un bărbat dintr-o relație

Bărbații pleacă din relații în momentul în care nu sunt maturi, deoarece nu se simt pregătiți pentru o relație, presiunea este una mult prea mare, partenera își dorește lucruri pe care el nu le poate oferi, iar în momentul acela cedează și preferă să fugă.

Există și situații în care partenerii pleacă deoarece sunt toxici, nu au ce să ofere, nu au material de relație sau când s-au plictisit, deoarece atracția nu s-a adâncit, datorită faptului că femeia îl pune pe un piedestal.

„Un bărbat pleacă în momentul în care nu este matur, pentru că nu este pregătit pentru o relație, presiunea este mare, iar femeia are nevoie de multe lucruri, iar el nu i le poate oferi. Mai pleacă în momentul în care este un bărbat toxic, când nu are ce să ofere, pur și simplu nu are material de relație, când s-a plictisit, deoarece atracția nu s-a adâncit, datorită faptului că femeia îl urmărește, pentru că îl pune pe un piedestal”, a spus specialistul.

Femeile trebuie să accepte situația, dacă își doresc ca bărbatul să se întoarcă, deoarece nu au posibilitatea de a controla un obiect din afara lor, deoarece așa s-a întâmplat, el a plecat. O femeie trebuie să își dorească lângă ea un bărbat puternic care își dorește să îi fie aproape.

„Există posibilitatea de a aduce înapoi bărbatul care nu ne mai vrea, dar trebuie avut în vedere când există posibilitatea. Ne dorim să aducem un bărbat înapoi în momentul în care suntem într-o relație cu adevărat relație, nu într-o relație cu angajament, nu într-o relație imaginară. Primul pas este să accepți radical situația. Nu poți să controlezi un obiect din afara ta, nu ai cum, nu îți aparține, s-a întâmplat, a plecat, nu te mai vrea, să accepți radical situația, apoi să te desprinzi de el, trebuie să îl lași să plece, că el oricum pleacă, dar nu trebuie să mai stai agățată de el și să ai tu limite sănătoase să nu îți dorești un bărbat care nu te vrea, deoarece nu ai ce să faci cu el. Tu trebuie să ai în jurul tău un bărbat care te vrea, ca o femeie cu o stimă de sine sănătoasă”, a mai spus specialistul.

În momentul în care treci printr-o despărțire, chiar dacă suferi foarte mult, trebuie să îți oferi iubire, să nu te critici și să fii bună cu tine, deoarece ai făcut tot ce ai putut, iar dacă o persoană a ales să plece de lângă tine, acest lucru nu te definește pe tine.

„Bineînțeles că suferi, ești pe jos, dar trebuie să fii bună cu tine, să faci lucruri care îți plac și să îți oferi multă iubire de sine, blândețea feminină, să ai răbdare cu tine și apoi când fostul se întoarce, deoarece toți bărbații se întorc dacă faci ce trebuie, să înveți să îi răspunzi. În momentul în care se întoarce la tine să nu te bucuri prea mult, este bine să te porți neutru, deschisă în același timp, adică nu leșinată că s-a întors el”, au mai fost cuvintele specialistului.

Citește și: Cum să te ferești de o relație pansament. „Durerea poate fi și mai mare”

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea

5 metode prin care poți atrage bărbatul care nu te mai vrea

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă amintire de Crăciun


Abonează-te pe

Citește și:

“Toată lumea se ceartă într-o relație.” Raluca Dumitru, mărturisiri despre relația dintre ea și iubitul afacerist

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Totul despre terapia prin râs. Cum ne ajută?

Totul despre augumentarea mamară, una din cele mai accesate intervenții estetice


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri