5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine

Află din rândurile următoare care sunt lucrurile ce îl fac pe partenerul tău dependent de tine.

Atunci când vorbim de relația de cuplu, există mai multe sentimente care asociate contribuie la reușita pe care ne-o dorim din punct de vedere emoțional. Printre acestea se numără și dependența. Atunci când auzim de dependență, de cele mai multe ori ne gândim la ea ca fiind un termen negativ, asociat cu viciile. Ei bine, în relația de cuplu dependența poate fi privită și din perspectivă pozitivă, oferindu-ne posibilitatea de a-l face pe partenerul nostru să fie cu adevărat îndrăgostit de noi și să consolidăm astfel relația de cuplu.

Există anumite comportamente care vin din partea unei femei și care îl pot face pe bărbat să se simtă dependent, să prețuiască și mai mult timpul petrecut cu partenera lui și să consolideze astfel relația de cuplu. Descoperă în rândurile următoare care sunt acestea.

Comunică deschis și sincer

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine
5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine[Sursa foto: freepik]

Bărbații nu sunt adepții dramei și a lucrurilor spuse pe ocolite.

Ei preferă să li se spună adevărul dur decât să încerci să ocolești un subiect sau să inventezi o minciună frumoasă. Astfel, în momentul în care vor descoperi o femeie care comunică deschis și sincer despre dorințele ei, nevoile, așteptările pe care le are de la relația respectivă și își menține standardele stabilite la începutul relației, atunci o să devină cu adevărat dependenți de femeia respectivă.

Demonstrează că îți pasă

Fiecare dintre noi are nevoie să știe că persoanei de lângă noi îi pasă cu adevărat de bunăstarea noastră fizică și emoțională. Astfel, în momentul în care te afli într-o relație, este esențial ca partenerul tău să știe că ție chiar îți pasă de el. Deși poate însemna ceva banal, acest sentiment se dobândește cu greu prin mai multe gesturi mărunte.

Este foarte important să știi cum să-i câștigi încrederea, cum să-i oferi validare, apreciere și să investești timp și conexiune emoțională.

Îi place aventura alături de tine

Citește și: Cum să stabiliți limite fără a fi nepoliticoase. Sfaturi de relație pentru femei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine
5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine[Sursa foto: freepik]

Poate cel mai important lucru pe care îl caută un bărbat atunci când intră într-o relație este distracția. Cu cât vă distrați mai mult împreună, cu atât este mai probabil ca el să devină dependent de acea experiență. Astfel, este foarte important să-i oferi momente de fericire, de distracție și de adrenalină. Timpul petrecut împreună trebuie să îl valorizezi cât mai bine și să îl transformi în adevărate experiențe de neuitat.

Dacă în loc să vă distrați împreună, să râdeți, să povestiți și să faceți diverse activități care vă scot din zona de confort, între voi există o atitudine tensionată, plictisitoare și fără niciun fel de interes, atunci cel mai probabil, în loc ca sentimentele lui să evolueze pentru tine, cu siguranță că îl va face să se retragă la un moment dat.

Oferă ajutor

Deși bărbații de cele mai multe ori preferă să facă lucrurile singuri, să demonstreze că sunt independenți și că se descurcă fără ajutorul nostru, în momentele cheie ale vieții lor, au nevoie de o mână de ajutor. Acest ajutor poate fi neînsemnat, de exemplu poți să îi duci hainele la curățătorie sau să îi aduci din casă un obiect pe care l-a uitat, dar toate aceste gesturi mici, adunate, însemnă foarte mult pentru partenerul tău. Mai exact, tot ceea ce faci prin atitudinea ta de a-i oferi ajutorul, de fapt, îi demonstrezi că îți pasă de bunăstarea lui.

Devine încrezător și independent

Citește și: Cum să depășești un blocaj emoțional. Cum să te eliberezi pentru a merge mai departe

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine
5 lucruri interesante care îl fac dependent de tine[Sursa foto: freepik]

Bărbații au nevoie de apreciere și de validare. Aceste două comportamente ale femeilor, atunci când le oferă apreciere și validare, îi fac să devină încrezători și independenți. Astfel, nu vă sfiiți să vă arătați aprecierea față de partenerul vostru de viață, să îi spuneți cât de important este pentru voi și cât de mult contează că face eforturi în relația voastră ca lucrurile să funcționeze. Oferi-ți-i apreciere atunci când nu se așteaptă, complimenta-ți-l și cu siguranță că va deveni dependent de toate aceste comportamente pozitive.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies