5 dintre cele mai bine plătite joburi remote

5 dintre cele mai bine plătite joburi remote
5 dintre cele mai bine plătite joburi remote

În ultimii ani s-a înregistrat o creștere semnificativă a pieței de joburilor de acasă pentru că din ce în ce mai multe companii aleg să își mute activitatea remote, în timp ce pentru angajați este mai convenabil să lucreze din confortul propriei locuințe.

Drept urmare, există multe domenii către care te poți îndrepta dacă îți dorești să lucrezi remote și să îți organizezi timpul după bunul plac. Una dintre variante este să optezi pentru un job în videochat de acasa, însă lista de opțiuni este foarte amplă în domenii precum:

IT

În prezent, domeniul IT este cel mai căutat datorită salariilor foarte avantajoase și oportunităților numeroase de învățare. Pentru că a avut parte de o ascensiune accelerată în ultimii ani, există în permanență locuri de muncă disponibile, motiv pentru care este și domeniul în care se investește cel mai mult în pregătirea angajaților. Poți opta pentru un post de programator, developer sau QA Tester dacă te pasionează acest domeniu, ori pentru IT recruiter dacă ești în căutarea unei laturi mai umane într-un domeniu de activitate profund real.

Marketing & PR

Publicitatea continuă să acapareze piața muncii chiar dacă în alte forme, motiv pentru care marketingul și relațiile publice sunt la mare căutare și oferă beneficii financiare pe măsură. Brandurile au nevoie de expunere pentru vinde, motiv pentru care orice companie mare, indiferent de profil, are nevoie de o echipă care să gestioneze imaginea și să atragă cât mai mulți clienți. Asta înseamnă că există numeroase posturi în domeniu precum specialist comunicare, specialist SEO, specialist PPC, content writer și multe alte poziții înrudite.

Social Media

Statisticile spun că orice persoană are cel puțin un cont pe o rețea de socializare unde este activ, ceea ce înseamnă că Social Media este un canal de comunicare ce merită exploatat. Dat fiind acest aspect, se pare că un social media manager se află în top cinci cel mai bine plătite din țară, însă aria de activitate se poate extinde și către social media strategist, content creator, copywriter și multe altele.

Videochat

Nu mai este o surpriză faptul că modelele de videochat pot ajunge să câștige sume impresionante într-un interval scurt de timp dacă sunt dedicate și motivate să se dezvolte rapid conform cerințelor job-ului. Spre deosebire de alte locuri de muncă, în videochat poți beneficia de un propriul program pe care îl onorezi în funcție de alte responsabilități zilnice, fără ca acest lucru să îți afecteze câștigurile.

Totuși, pentru a ajunge să faci performanță în acest domeniu este nevoie să ai parte de ajutor de specialitate care să te ghideze la început și care să îți poată asigura clienți, pe când cerințele de confidențialitate și securitate sunt respectate. Cu alte cuvinte, cea mai sigură și avantajoasă soluție pentru modelele la început de drum este să aleagă colaborarea cu o agenție de profil care să se ocupe de pregătirea și susținerea dezvoltării acestora pe toate planurile, în timp ce oferă în permanență noi oportunități de lucru.

E-commerce

Vânzările online reprezintă o altă pistă în continuă ascensiune deoarece tot mai multe companii aleg să se mute parțial sau complet în mediul online. Asta înseamnă că acest domeniu oferă numeroase joburi bine plătite cum ar fi cel de e-commerce manager care este responsabil de buna desfășurare a campaniilor online care au menirea să atragă cât mai mulți clienți.

În 2024 este ușor să obții câștiguri mari chiar și atunci când lucrezi de acasă dacă alegi un domeniu care te pasionează. Dacă ești în căutarea unui sprijin pe care să te poți baza în evoluția carierei tale Unicorn Agency îți oferă toate resursele de care ai nevoie pentru a deveni cea mai bună versiune a ta și să obții astfel câștiguri substanțiale!Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rețeta de brioșe a Alinei Laufer. Ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert. “Rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies