4 Tunsori în scări pentru păr mediu, la modă în 2022

4 Tunsori în scări pentru păr mediu, la modă în 2022
4 Tunsori în scări pentru păr mediu, la modă în 2022

Tunsoarea în scări pentru părul mediu, pare că se află tot mai mult în preferințele femeilor, în acest an. Însă știați care vă poate avantaja cel mai bine?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact avantajele în ceea ce privește o tunsoare în scări, în momentul în care aveți un păr de dimensiuni medii. În plus, descoperiți și patru modele de tunsori în scări care se va potrivi, indiferent dacă aveți păr drept, ondulat sau creț.

 

Care sunt avantajele unei tunsori în scări, dacă ai păr mediu

Tunsoarea în scări, mai ales pentru femeile care au un păr mediu, se potrivește de minune. În plus, acest tip de tunsoare poate ascunde anumite imperfecțiuni, precum în cazul în care avem o față rotundă, care vizual, datorită acestui tip de tunsoare, poate să se transforme într-una alungită. De asemenea, poate atenua o bărbie proeminentă, dar și pomeții care sunt vizibili prezenți la formele pătrate și triunghiulare ale feței.

Fața ovală poate să fie cea care va arăta perfect, datorită scărilor care accentuează și mai mult această formă.

Un alt avantaj al tunsorii în scări la părul mediu este legat de faptul că structura părului nu poate influența rezultatul final. De exemplu, dacă aveți un păr rar sau fin, acesta poate părea mai voluminos ca până acum, datorită faptului că va părea vizual mai des.

Iar dacă vă doriți un și mai bun rezultat, ați putea să aplicați pe păr un mousse și să îl uscați cu ajutorul unui föhn care deține duze special concepute. Pe de altă parte, dacă aveți un păr greu și des, atunci această tunsoare va elimina din start acea „greutate suplimentară”, ajutând firele de păr să fie mai lejere și mai așezate.

care sunt avantajele unei tunsori in scari daca ai par mediu

Citeste si: Cu ce se spală bureții de machiaj. Care sunt etapele pentru acest proces?

Atunci când vine vorba despre scările pe un păr mediu ondulat, atunci ar trebui să știți că va arăta foarte feminin, delicat și totodată romantic. Datorită formei sale, veți avea un look de „haos artistic”, iar dacă vă doriți să puneți accent mai degrabă pe liniile tunsorii, atunci buclele pe care le aveți, se pot îndrepta cu placa specială pentru îndreptat părul.

Totodată, ar trebui să știți că un alt avantaj al acestei tunsori ține de faptul că vă va împrospăta imaginea în doar câteva secunde, fără a pierde mult în lungime. Se pot modifica doar șuvițele de păr care „înrămează” fața, aspect important pentru persoanele care își doresc să își crească părul în continuare.

Iar nu în ultimul rând, avantajul acestei tunsori este faptul că se poate aranja foarte simplu și ușor, fiind nevoie de doar 10-15 minute, pentru a alege și a realiza opțiunea potrivită pentru fiecare tip de păr.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

tunsoare pentru par mediu filat cu volum

Citeste si: Așa arată Antonia nemachiată! Solista a dezvăluit secretul unui ten lipsit de imperfecțiuni

 

Sugestii de tunsori în scări pentru păr mediu

Tunsoare pentru părul mediu, filat cu volum

Cu siguranță acesta este modelul de tunsoare cel mai abordat în acest an. Tunsoarea medie este de fapt chiar una dintre cele mai populare ale anului 2022, fiind ușoară în sine, dar și de gestionat oriunde vă aflați, inclusiv acasă. Atunci când vorbim despre tunsorile de păr drept mediu filat, părul este îmbogățit cu mișcări pe mai multe linii. Prin urmare, avantajează în special femeile care au un păr mai gros, dar în același timp, oferă și volum celor care au un păr subțire. Aceste modele de tunsori filate ale părului mediu se pot purta atât în formă dreaptă, cât și ondulată sau cu breton.  

tunsoare pentru parul mediu drept

Citeste si: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Tunsoare pentru părul mediu drept

Atunci când vine vorba despre modelele de tunsori pentru părul mediu drept, acestea sunt chiar foarte multe, însă cea mai purtată este tunsoarea denumită „bob lung”. Aceasta este una dintre tunsorile care se află mereu la modă și care ajunge până la umeri, astfel încât, cărarea poate să fie purtată atât pe mijloc, cât și într-o parte. Tunsoarea de bob lung poate să fie și asimetrică, având șuvițele din față puțin mai lungi, decât cele din spate. Este tunsoarea perfectă pentru femeile care iubesc culorile, fără a schimba nuanțele. De asemenea, puteți opta pentru tunsori cu breton drept la părul mediu, atât cu nuanțe naturale (maro și blond), cât și cu alte culori mai deosebite (roz și albastru).

sugestii de tunsori in scari pentru par mediu

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: ISTORIA și evoluția MACHIAJULUI din antichitate până în prezent

Tunsoare pentru părul mediu ondulat

Pe lângă modelele de tunsori în scări, pentru părul mediu drept, tunsorile pentru părul ondulat sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai versatile. Acestea sunt cele practice și totodată și confortabile de gestionat, ținând cont că veți avea nevoie doar de puțină spumă pe păr, pentru a defini și pentru a face valuri așa cum vă doriți. Femeile care au un păr ondulat, pot schimba asimetriile, pentru a oferi și mai mult volum decât are deja părul. Aceste modele de tunsori pentru părul mediu ondulat filat, se află cu siguranță în tendințe din acest an.

tunsoare pentru parul mediu ondulat

Citeste si: Cum să obții un machiaj natural. "O femeie bine machiată este cea care știe să-și pună în valoare trăsăturile frumoase"

Tunsoare pentru părul mediu creț

Această tunsoare este potrivită chiar și pentru femeile care au un păr mediu creț. Secretul constă în faptul că ar trebui să vă bazați pe un hair stylist care este specializat în bucle. Astfel, veți putea găsi o tunsoare care se potrivește cel mai bine tipului de păr pe care îl aveți, dar și formei feței. Părul creț este cel care necesită atenție specială, chiar și atunci când vorbim despre coafare. De reținut este faptul că ar trebui să evitați bretonul. În ceea ce privește culoarea de păr care se potrivește cel mai bine cu această tunsoare pe părul creț, este cea mai intensă și profundă, care de obicei este îmbogățită cu o decolorare, pentru a avea un aspect tridimensional.  

tunsoare pentru parul mediu cret

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Machiajul pentru ochi căprui. Cum să te machiezi pentru a-ți pune în evidență culoarea ochilor

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Hidratarea tenului acneic. Ce soluții există și cum puteți ascunde imperfecțiunile pielii

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies