20 aprilile 2022 - Casa Iubirii. Corina vrea sa fie eliminată! „Aș vrea să țineți cont de ce v-am spus acum”


Deși se numără printre cele mai apreciate concurente din Casa Iubirii, Corina nu este deloc mulțumită, motiv pentru care a și cerut eliminarea din cadrul show-ului matrimonil. Care este motivul Tinerei și de ce vrea să abandoneze șansa de a-și găsi sufletul pereche.


In articol:

Eliminarea Biancăi Mitroi în ultima Gală a venit ca un șoc pentru telespectatorii emisiunii de la Kanal D. Cea care a votat-o pentru a pleca acasă a fost, culmea, Niculescu Corina, cea care își dorește acum să nu mai facă parte din show-ul matrimonial.

Citeste si: Ce vârstă are CORINA NICULESCU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”

Corina Niculescu vrea să fie eliminată din Casa Iubirii

Ultima apariție a Corinei i-au pus pe gânduri atât pe cei prezenți în casa dragostei, cât și pe cei de acasă.

Fata este mai mult decât hotărâtă să plece din emisiune, mărtursind că pur și simplu nu mai face față din punct de vedere psihic.

Fiind întrebată despre motivul real pentru care vrea cu orice preț să fie votată spre eliminare în următoarea Gală, Corina a mărturisit că are atacuri de panică în mod constant, dar și că nu poate mânca.

„Aș vrea să țineți cont de ce v-am spus acum și să faceți treaba asta în gală”, a spus tânăra în fața tuturor.

De asemenea, tânăra a dezvăluit că i-a apărut un nodul în zona sânilor și că vrea să verifice cu medicii dacă este o problemă serioasă sau nu.

Citeste si: Ce vârstă are KINGA PERSIDA SUTO de la CASA IUBIRII. „Vreau să fiu cea mai bună din lume! Pare că am greșit emisunea, dar nu este chiar așa"

Un alt motiv pentru care Corina Niculescu ar vrea să plece din emisiune este acela că a fost singura fată care nu a fost chemată niciodată în Camera Roșie, lucru ce se pare că a dezechilibrat-o din punct de vedere emoțional. Chiar și așa, colegii ei din casă s-au arătat extrem de afectați de anunțul ei, Flavius fiind chiar cel care i-a spus că dacă pleacă, va pleca și el.

„Ce?! Nu, nu, nu. Doamne, Corina, mie nu îmi vine să cred. Dacă tu vrei să pleci, și eu vreau să plec”, a spus Falvius.

Și Cristian a sfătuit-o să nu părăsească competiția, mai ales că și-a dorit foarte mult să fie aici și ar fi păcat să dea cu piciorul la tot: „Hai să profităm de ocazia asta și să ne simțim bine. Ne jucăm, ne trece. Știi și tu cât ai așteptat momentul ăsta. Eu știu prea bine când spuneai și acum să dai cu piciorul din a treia săptămână”, a spus Cristian.

Corina a spus că nu are cu cine să formeze un cuplu în Casa Iubirii, deși la început a dat semne că s-a atașat de Sorin.

Citeste si: Ce vârstă are SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "„Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.”

Cine este Corina Niculescu

Corina Niculescu are 28 de ani, vine din București și a absolvit Facultatea de Administrație Publică. Tânăra lucrează în domeniul beauty, iar în trecut a fost prezentatoare online la o firmă de pariuri. Corina Niculescu a mărturisit chiar în prima sa apariție din Casa Iubirii că a avut o singură relație stabilă, care a durat 3 ani.

„Am emoții rău de tot. E prima oară într-un platou TV, așa că este foarte important pentru mine. Nu mai contează, dar cât de cât ok să fie (n.r bărbatul ideal), să fiu mândră de el. Banii contează într-o relație pentru că, într-un fel sau altul, aduc fericirea. Dacă nu îi ai ajungi să ai niște certuri din punctul meu de vedere pentru că ajungi să ai niște lipsuri.

Am avut o singură relație de durată, de trei ani și jumătate. Apoi am avut mai multe experiențe cu bărbați. Îmi doresc pe cineva serios pentru că și eu sunt destul de mare, nu pot să zic că mai am 20 și un pic de ani, fac aproape 30, mi-aș fi dorit și un copil să am. Mereu m-am visat în rochie albă de prințesă”, au fost cuvintele Corinei la începutul acestui sezon.


Abonează-te pe

Citește și:

20 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Iolanda și Mihai depășesc conflictul în Camera Roșie

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri