4 modele de pantofi în care NU merită să investeşti!


4 modele de pantofi în care NU merită să investeşti!

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au dezvoltat o pasiune pentru articolele vestimentare, în special pentru încălţăminte, reuşind, cele mai multe dintre ele, să adune în colecţia lor un număr impresionant de pantofi eleganţi, casual sau sport. Cu toate acestea,  multe doamne, deşi au un garderoba lor multe perechi, nu găsesc niciodată modelul potrivit pe care să îl asorteze ţinutelor pe care le poartă, datorită faptului că fac cumpărături din implus, fără să se gândească în perspectivă.

Te-ai regăsit perfect în descrierea de mai sus? Ţi se pare că, deşi au destul de mulţi pantofi, nu îţi găseşti niciodată perechea potrivită?


Iată 4 modele de încălţăminte pe care nu merită să dai banii!


1.             Pantofii din materiale de proastă calitate

Oricât de atrăgătoare ar fi diferitele modele de încălţări, calitatea este cea care primează, cu atât mai mult cu cât îţi doreşti confort pe tot parcursul zilei. Majoritatea problemelor de sănătate în ceea ce priveşte locomoţia şi alte afecţiuni ale membrelor inferioare se datorează încălţămintei nepotrivite, fie din punctul de vedere al alegerii unei mărimi necorespunzătoare, fie din cauza materialelor din care sunt confecţionate. Ideal ar fi, să optezi în principal, pentru materiale de calitate, precum o pereche de pantofi de damă din piele  în detrimentul textilelor incomode şi care se vor deteriora mult mai

uşor.

2.             Modelele mult prea complexe, extravagante

Orice femeie îşi doreşte să aibă în garderoba şi colecţia ei de pantofi cu un design deosebit, pe cât posibil inedit, pentru a se bucura de autenticitate şi originalitate. Cu toate acestea, nu ar trebui să investeşti numai în această categorie de articole, întrucât te vei confrunta cu situaţii în care încălţămintea nu va fi potrivită pentru diverse outfituri sau evenimente.

Dacă îţi doreşti totuşi să ai astfel de modele, alege doar un număr limitat de pantofi extravaganţi şi axează-te mai mult pe cumpărarea unor creaţii care să se preteze în mai multe contexte şi combinaţii stilistice şi vestimentare. Spre exemplu, o pereche de cizme lungi monocrome sau având un model mai simplu, vor fi mai uşor de asortat şi purtat în comparaţie cu o pereche într-o culoare puternică sau având un print dificil de integrat.

3.             Încălţăminte la modă doar un singur sezon

Brandurile producătoare de încălţăminte  încearcă să acapareze din ce în ce mai mult atenţia şi interesul persoanelor dornice de a îşi reînnoi colecţia cu modele inedite şi originale. Însă, înainte de a cumpăra un produs, ar trebui să te gândeşti în primul rând cu ce îl poţi asorta şi dacă acesta reprezintă doar o tendinţă de moment, care, cel mai probabil se va demoda până sezonul următor. Cel mai bine ar trebui să investeşti în pantofi care au o construcţie clasică, poate nu atât de inovativi, dar care vor dăinui peste ani şi ani şi vor rămâne la modă.

4.             Modele de pantofi care nu te avantajează

Cu atât mai mult, nu are sens să cumperi o pereche de încălţăminte care nu îţi face niciun favor din punct de vedere al conturării siluetei sau al creării unei imagini vestimentare vizuale pe care ţi-o doreşti. Chiar dacă, în vitrinele magazinelor sau pe diferitele site-uri destinate shoppingului de pantofi vei descoperi o multitudine de modele, ar trebui să înveţi care sunt tiparele care te avantajează şi să le acorzi un loc prioritar pe lista de cumpărături, ori de câte ori intenţionezi să îţi cumperi încălţări.


Aşadar, acestea sunt cele 4 modele de pantofi pe care ar trebui să îi eviţi, întrucât nu reprezintă o investiţie avantajoasă din punct de vedere financiar!


Abonează-te pe

Citește și:

Prima apariţie la TV a Mariei Constantin după ce s-a aflat că se iubeşte cu Dacian Varga! "Sunt foarte fericită!" - "Ea este muza mea şi îi mulţumesc"

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

5 greşeli pe care le faci când săruţi

Mihaela Bilic: "Ciocolată şi banana sunt de ajutor în cura de slăbire"

Tigaie SPECIALĂ "Mic dejun". Extrem de gustos şi săţios

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Sunt o tipă destul de calculată și atentă”. În ce a investit Andreea Răducan banii din gimnastică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri