4 idei de decorațiuni inedite de Paște pe care le puteți face împreună cu cei mici. Iată cum poți face un iepuraș în mai multe moduri

4 idei de decorațiuni inedite de Paște
4 idei de decorațiuni inedite de Paște

Iată 4 idei de decorațiuni de Paște pe care le puteți face împreună cu cei mici.

Perioada sărbătorilor pascale reprezintă cel mai frumos moment de a petrece timp în familie, dar mai ales cu cei mici, iar în momentul în care ați refuzat până acum de prea multe ori să petreceți timp cu copiii voștri încercând să faceți diferite materiale pentru școală, acum este momentul să vă canalizați energia și să mergeți spre ei cu câteva idei de decorațiuni de Paște pe care le puteți face împreună pentru masa de sărbătoare.

Lucrurile pe care le ai chiar în locuința ta pot deveni adevărate decorațiuni și poți aduce bucuria tuturor celor chemați la masă, fără să fim nevoiți să petrecem timp foarte mult în realizarea lor și nici să investiți bani în lucruri pe care nu le aveți la îndemână. Iată patru idei de decorațiuni sub formă de iepure de care ai nevoie dacă îți dorești ca al tău copil să fie fericit cu ocazia sărbătorilor pascale.

Un iepuraș din ou de lemn

Citește și: Activități pe care să le faci de Paște alături de copilul tău. Cei mici le vor adora!

4 idei de decorațiuni inedite de Paște
4 idei de decorațiuni inedite de Paște[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să faci cel mai drăguț iepuraș și pui din ouă de lemn, decorațiuni inedite de Paște

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Poți începe prin a da o altă formă ouălo r pe care le vopsești în mod normal în diferite culori și poți realiza iepuraș sau pui cu ajutorul unor ouă din lemn, pe care să desenați chipul animalului dorit, iar ulterior să vă folosiți de o pâslă pe care să o tăiați în formă urechilor și cozii și să le lipiți folosindu-vă de un pistol cu lipici fierbinte.

În cazul în care doriți să realizați un pui, tot ce aveți nevoie să faceți este să vopsiți cu galben, iar pe deasupra să conturați schița feței, folosindu-vă de o vopsea portocalie cu care să colorați ciocul puiului.

Iepure din pahar de unică folosință

4 idei de decorațiuni inedite de Paște
4 idei de decorațiuni inedite de Paște[Sursa foto: freepik]

Un iepuraș la fel de drăguț puteți realiza și dintr-un pahar de unică folosință, pe care să desenați doi ochi sau să vă folosiți de două abțibilduri, desenați gura, iar pentru nas, mustăți și urechi vă veți folosi de aceeași pâslă albă, pe care o

veți tăia sub forma urechilor, nasului și mustăților, iar nasul și mustății le le veți vopsi cu roz, pentru a duce cât mai mult spre pielea animăluțul. După ce ați realizat aceste mici detalii, lipiți nasul, mustățiile și urechile cu același lipici fierbinte.

Coșulet sub formă de iepure

4 idei de decorațiuni inedite de Paște
4 idei de decorațiuni inedite de Paște[Sursa foto: freepik]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Un coșuleț iepuraș este cu siguranță o metodă potrivită de a alege să pui ouăle de Paște, iar tot ce vei avea nevoie este de o cutie mică pe care o veți înveli cu aceeași pâslă albă, iar deasupra veți face un mâner din carton, pe care, de asemenea, îl veți înveli în același material. Veți realiza și două urechi pe care le veți vopsi în interior cu roz, nasul iepurașul în aceeași culoare, iar pentru ochi, mustăți și gură vă folosiți de un marker cu care desenați fața lui.

Lăsați ca totul să se usuce, iar coșulețul este gata de folosit și așteaptă să fie umplut cu ouă roșii.

Iepure din farfurie de unică folosință

4 idei de decorațiuni inedite de Paște
4 idei de decorațiuni inedite de Paște[Sursa foto: freepik]

Pentru că vorbim de sărbătoarea Paștelui, tot despre un iepuraș este vorba și la această decorațiune, doar că nu vă veți folosi de un pahar, ca cel menționat anterior, ci de o farfurie de unică folosință sau de carton, la care adăugați urechile dintr-o altă farfurie. După ce ați realizat modelul și le-ați decupat ușor, în farfurie puteți realiza desenul pe care îl doriți și care ați vrea să înfățișeze chipul iepurașului. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum să faci cel mai drăguț iepuraș și pui din ouă de lemn, decorațiuni inedite de Paște

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Din 27 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, un nou sezon “Tu urmezi!”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies