30 de semne ca treci printr-o dereglare hormonala! Vezi cum se manifesta si ce trebuie sa faci


Dereglarile hormonale sunt epidemice in zilele noastre. Cand vorbim despre hormoni trebuie sa ne gandim ca la o simfonie.

Acestia interactioneaza si sunt interdependenti motiv  pentru care atunci cand unul  dintre hormoni este afectat, ceilalti il urmeaza. In acest articol vom vorbi despre dereglarile hormonale la femei.
Publicitate

Sunt numerosi factori care pot duce la dereglarile hormonale, vestea buna este ca femeile pot remedia aceste dezechilibre fara sa apeleze la medicamente. Femeile sufera de modificari ale dispozitiei si comportamentului din cauza celor 3 P – pubertate, sindromul premenstrual si peri-menopauza, sau din cauza celor trei M – crampe menstruale, menopauza si anxietate mentala.

Se considera ca fiind normal ca femeile sa sufere din cauza ciclului de viata reproductiv, insa este o credinta complet gresita. Motivul pentru care femeile sunt afectate de aceste dereglari la nivelul hormonilor este stilul de viata nesanatos: consumul de alcool, fumatul, consum ridicat de zahar si carbohidrati, consumul zilnic de produse lactate, glutenul, lipsa activitatii fizice, expunerea la madiul toxic si stresul cronic.

Citeste continuarea pe andreilaslau.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri