3 uleiuri esentiale eficiente in tratamentul cancerului


Uleiurile esentiale exercita cea mai mare parte a efectelor farmacologice prin intermediul aportului de sange la creier. Ele au, de asemenea, un efect indirect prin intermediul cailor nervoase olfactive la nivelul creierului.

Ulei esential de rozmarin

Studii recente au aratat ca extractul de rozmarin are proprietati anti-tumorale care sunt eficiente in tratamentul cancerelor de colon, san, hepatic, stomac, piele si sange. Un studiu a constatat ca uleiul esential de rozmarin a distrus peste 90% din celulele cancerului ovarian si de ficat.

Ulei esential de oregano

Un studiu realizat de cei de la Long Island University a evidentiat faptul ca oregano are proprietati anti-inflamatorii si antibacteriene si, de asemenea, are cai prin care determina sinuciderea celulelor canceroase.

Uleiul esential de oregano contine carnosol care poate stopa cresterea celulelor maligne in cancerul de colon. De asemenea, a demonstrat rezultate promitatoare in lupta impotriva cancerului de prostata, de san si de piele.


Ulei esential de musetel

Apigenina, un constituent bioactiv gasit in musetel s-a dovedit a avea efecte semnificative in inhibarea multor tipuri de celule canceroase. Un studiu din 2010 a constatat ca uleiul esential de musetel poate ucide 93% din celulele cancerului de san.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea Dragostei este însărcinată?! „Am fost la control și…”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri