3 tipuri e femei pe care le prefera barbatii cu bani


Un studiu arata ce tip de femei cauta barbatii cu bani. Rezultatele sunt absolut uimitoare si te vor intriga chiar si pe tine.

In cadrul acestuia au participat online 18 barbati cu varste cuprinse intre 30 si 47 de ani, cu o stare financiara foarte buna, activand in domeniul furnizarii de servicii cu diferite linii de business. Barbatii provin din diferite parti ale tarii: 3 din Bucuresti, 3 din Iasi, 3 din Sibiu, 4 din Timisoara si 5 din Cluj.

1. Femeia docila

Asadar, ei dezvaluie faptul ca in general datorita stresului la care sunt supusi zilnic, cauta sa evadeze cu o persoana mai tanara decat ei, de preferat 22-28 de ani, fara obligatii si care sa nu puna prea multe intrebari. Isi doresc in general o companie relaxanta, iar daca femeia intruneste toate aceste calitati, spun ei, ca o “rasfata” cu bijuterii si accesorii scumpe.

2. Femeia rabdatoare


“Rabdarea e o virtute iar acele femei care stiu sa-si joace cartea, sunt cele mai castigate femei”, considera participantii la studiu. Nu le place sa li se reaminteasca de nenumarate ori o dorinta si sa astepte cumnintele si vor primi.

3. Femeia care nu e drama queen

Femeia ar trebui sa-si puna putin sentimentele deoparte, cel putin la inceputul relatiei. Nu le plac femeile care se plang intotdeauna din lucruri marunte, dar mai ales acele femei care se plang de prietelene lor. Este respingator.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Vremea se schimbă radical! Meterologii anunță temperaturi de -19 grade Celsius

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri