3 solutii naturale pentru atenuarea pungilor de sub ochi

3 solutii naturale pentru atenuarea pungilor de sub ochi
3 solutii naturale pentru atenuarea pungilor de sub ochi

Apar ca doua umflaturi uriase sub ochi si sunt o problema, cel putin estetica, pentru multe femei. Iata cateva remedii naturale.

1. Laptele integral rece

Acesta va reduce inflamatia, deoarece contine vitaminele A si D, iar grasimile ajuta reducerea iritatiei ochilor. Se tine timp de 10 minute un tampon inmuiat in lapte.

2. Felii de cartofi reci

Spre deosebire de cele de castraveti, raman reci mai mult timp si contin substante astringente in amidon, eliminand apa de sub ochi. Se tin pe ochi tot 10 minute.



3. Masaj pentru drenaj limfatic

Prin miscari ferme, dar usoare se maseaza zona din spatele urechilor, ceafa, ambele laturi ale nasului si tamplele. Zona de sub ochi va ramane plata si neteda pentru aproximativ doua zile.

Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Culiță Sterp spune lucrurilor pe nume! Care este, de fapt, situația dintre mama Geta și logodnica sa, Daniela Iliescu: „Nu mă pot certa cu Daniela pentru mama și nici invers.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Care este cel mai mare eșec al Andreei Bălan? „Am pierdut banii, vreo 90.000 de euro. Am reușit apoi să am succes financiar și să câștig mulți bani.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies