3 moduri ușoare de a face din casa ta un refugiu confortabil la care ai visat întotdeauna


Pentru o mulțime de oameni, casele din acest an au trebuit să fie totul: un birou, o școală, un loc de odihnă, de recuperare, de relaxare, de conectare sau pur și simplu de a fi. Întrucât petreceți mai mult timp decât oricând în interior, de ce să nu vă transformați casa în cel mai confortabil loc? Cele mai confortabile case au un suflet și o poveste de spus, unde piesele semnificative se reunesc fără efort cu cele funcționale, unde fiecare colț atrage interesul și îi face pe toți să zâmbească - un loc în care simți că ești îmbrățișat în momentul în care intri pe ușă


In articol:

3 moduri ușoare de a face din casa ta un refugiu confortabil la care ai visat întotdeauna! Pentru o mulțime de oameni, casele din acest an au trebuit să fie totul: un birou, o școală, un loc de odihnă, de recuperare, de relaxare, de conectare sau pur și simplu de a fi. Întrucât petreceți mai mult timp decât oricând în interior, de ce să nu vă transformați casa în cel mai confortabil loc? Cele mai confortabile case au un suflet și o poveste de spus, unde piesele semnificative se reunesc fără efort cu cele funcționale, unde fiecare colț atrage interesul și îi face pe toți să zâmbească - un loc în care simți că ești îmbrățișat în momentul în care intri pe ușă.

3 moduri ușoare de a face din casa ta un refugiu confortabil la care ai visat întotdeauna
3 moduri ușoare de a face din casa ta un refugiu confortabil la care ai visat întotdeauna

Am organizat 3 moduri de a vă simți acasă ca acea senzație caldă și neclară, care vă va face fericiți. Oricare dintre aceste strategii vă va aduce cu un pas mai aproape de un spațiu mai primitor - tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți piesele preferate și să începeți.

Adăugați un decor macramé

Aceste piese de decor boho amintesc de păturile tricotate din copilărie și sunt destul de ușor de bricolat. Candelabrul de macramé este o alternativă relaxată la unele dintre corpurile de iluminat din metal mai unghiulare de pe piață și este mult mai elegant. Chiar și în calitate de chiriaș, este adesea posibil să schimbați iluminatul generic cu ceva mai „dvs.” și poate face diferența când vine vorba de confort. Dacă nu puteți lega o instalație de lumină macramé din orice motiv, o suspendare de perete va oferi același tip de senzație.

Citeste si: Decorațiuni de toamna care iți aduc sezonul dovleacului în casa ta

Găsiți un parfum de semnătură

Ne place să relaxăm casa cu parfumuri, fie că provin dintr-o lumânare, un difuzor, un spray cu ulei esențial sau doar mirosul de parfum din aer. Cateva parfumuri de împrăștiat prin casă sunt utile pentru a crea o dispoziție instantanee. Nici lumânările nu trebuie să fie scumpe pentru a mirosi uimitor.

Citeste si: Combinații de culori care vă vor face prietenii verzi de invidie

Folosiți jardiniere țesute

Plantele, în general, sunt destul de liniștitoare și sunt un plus de bun venit pentru orice spațiu confortabil, dar vă puteți lăsa jocul de verdeață cu „jardiniere” simple, dar decorative. Alunecați plantele în ghivece ceramice simple sau căptușeli din plastic în coșuri țesute pentru un aspect cald și relaxat. Coșurile suspendate, pe care le puteți face singure adaugă, oferă de asemenea, o senzație liniștitoare oricărei camere.


Citește și:

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!

Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste!

Marian Vanghelie, despre pandemia de coronavirus: „Sunt sub orice critică. O să ne îmbolnăvim cu toții”

Vremea de joi, 29 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Nelson Mondialu, imagini halucinante! Tată lui Livian de la Puterea dragostei a ajuns să își amaneteze lucrurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții. Ce se va întâmpla în 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri