3 modificari in dieta zilnica pentru combaterea balonarii

3 modificari in dieta zilnica pentru combaterea balonarii
3 modificari in dieta zilnica pentru combaterea balonarii

Balonarea si disconfortul stomacal afecteaza tot mai multi oameni si dincolo de aspectul estetic, aceste probleme stau la originea a numeroase boli.

1. Renuntati la mestecat guma
Obiceiul de a mesteca guma este, pe cat de raspandit, pe atat de daunator. Pe langa daunele pe care le aduce zaharul si alte substante nocive, guma de mestecat este unul din factorii care declanseaza balonarea. Mitul potrivit caruia mestecatul gumei elimina pofta de mancare este fals. In realitate, prin mestecatul gumei, stomacul primeste aer in exces, iar acest lucru duce la balonare.



2. Eliminati bauturile acidulate
In general, bauturile acidulate contin foarte multe substante care duc la balonare. Evitati-le cat mai mult!

3. Evitati indulcitorii artificiali
Foarte multa lume cade in capcana indulcitorilor artificiali, crezand ca acestia sunt benefici sanatatii. In realitate, acestia nu fac decat sa aduca organismului o cantitate apreciabila de toxine, dar si substante care pot dauna stomacului, cauzand gaze si balonare.


sursa: houseofhealth.us

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Călătorie în Sanliurfa, Turcia, una dintre cele mai importante leagăne ale civilizației Astăzi, de la ora la 14:30, în “ROventura”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Andrei Bănuță, despre sacrificiile pe care tatăl său le-a făcut ca el să poată să lanseze prima piesă: „Am dat aurul la amanet, tot aurul din casă. Am împrumutat bani.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies