3 accesorii esențiale, care te scot din anonimat

3 accesorii esențiale, care te scot din anonimat
3 accesorii esențiale, care te scot din anonimat

Indiferent dacă ești fană a ținutelor casual, elegante sau office, există o serie de accesorii potrivite pentru completarea fiecărui outfit.

Porți jeanși și tricou sau o rochie lungă, cu trenă? Ambele variante pot fi accesorizate potrivit, pentru că outfitul să fie unul deosebit.

Vrei să afli care sunt accesoriile esențiale, care te scot din anonimat? Ține cont de următoarele sugestii, din articolul nostru!

Ceasul

Primul accesoriu esențial din garderoba femeilor și bărbaților este ceasul de mână. Oricare ar fi modelul de ceas ales, acest accesoriu este practic și util, fiind potrivit atât pentru ținutele sport, cât și pentru cele casual sau elegante.

Din fericire, există numeroase tipuri de ceasuri, însă este nevoie să-l porți corect, pentru a te evidenția în mulțime.

Pentru a nu da greș, încearcă să eviți accesorizarea ceasului sport la o ținută elegantă sau un ceas elegant la o ținută compusă din trening și pantofi sport. Totodată, ia în calcul și încheietura. O încheietură fină va fi pusă în evidență doar de un ceas delicat și clasic, cu cadran mic.

Orice model ai căuta, poți găsi ceasuri la prețuri excelente, pe care să le asortezi la ținutele de zi cu zi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ochelarii de soare

Al doilea accesoriu de nelipsit din orice garderobă a femeilor și a bărbaților sunt ochelarii de soare. Ochelarii îți oferă protecție împotriva razelor ultraviolete, îți ascund cearcănele într-o zi grea și adaugă un plus de stil atunci când porți o ținută simplă, pe care vrei să o scoți din banal.

În ceea ce privește culoarea și forma ochelarilor, aceste elemente depind atât de outfitul pe care îl porți, cât și de stilul care te evidențiază. Totuși, există modele de ochelari pentru oricine: rotunzi, în stil hippie, cat eye, aviator, pătrați, cu rame colorate sau cu lentile oglindă. Fiindcă ochelarii de soare sunt indispensabili în special pe timpul verii, nu rămâne decât să alegi modelul care îți vine cel mai bine.

Pe cât posibil, încearcă să porți modele de ochelari în nuanțe de negru sau maro, pentru că se potrivesc cu orice articol vestimentar, casual sau elegant.

Pălăriile

Ultimul accesoriu pe care merită să-l incluzi în dressing este pălăria, care îți oferă eleganță și bun gust. Astfel, fie că îți dorești o pălărie groasă, din fetru sau o pălărie de paie, de vară, acest accesoriu poate să îmbunătățească aspectul unei ținute.

Mai mult, pălăria te scoate din impas atunci când nu ai avut timp să-ți coafezi părul sau vrei să te ferești de razele puternice ale soarelui.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

La fel de potrivite sunt și șepcile, care se poartă îndeosebi la outfiturile sport sau casual, alături de jeanși, tricouri sau treninguri. O șapcă din piele este ideală pentru o ținută colorată, în timp ce un model din pânză oferă un aspect relaxat și cool. Sunt populare și șepcile de baseball, care se potrivesc cu ținutele compuse din denim.

Pasionatele de modă includ în colecția de accesorii și genți, în culori și modele diferite, care sunt funcționale și moderne.

Se recomandă purtarea genților de mărime medie, care se potrivesc ținutelor clasice și a nevoilor de zi cu zi.

Desigur, în afară de ceasuri, pălării și ochelari de soare, poți purta bijuterii ușor de asortat, care îți oferă eleganță. În funcție de preferințe, găsești bijuterii minimaliste sau modele opulente, precum colierele sau brățările de dimensiuni mari. Ia în calcul sugestiile noastre și accesorizează-ți ținutele corect, pentru o apariție impecabilă!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies