28 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Kinga a trecut la acțiune. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"


După discuțiile pe care le-a avut cu Radu, Kinga trece deja la acțiune. Pe cine a chemat în camera roșie și cum și-a suprins colegul din casă?


In articol:

Povestea de dragoste dintre Kinga și Radu pare să se fi terminat, asta din cauza faptului că fata își dorește să cunoască și alți băieți din Casa Iubirii. De la vorbe a trecut direct la fapte, iar în ultima ediție a emisiunii matromoniale a luat prin suprindere pe toată lumea. Cu cine și-a dat întâlnire Kinga în camera roșie și ce surpriză i-a pregătit colegului din casă?

Citeste si: 27 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Kinga vrea să cunoască și alți băieți. „Am fost hotărâtă pentru că m-am axat pe tine”

Kinga: „Nu vreau să îl fac pe Radu gelos, exclus”

Telespectatorii emisiunii fenomen de la Kanal D au avut parte de o surpiză după discuțiile dintre Kinga și Radu.

Cei doi par să fi încheiat capitolul, iar cea care a trecut deja la pasul următor este Kinga. Concurenta l-a chemat, în camera rosie, pe Cătălin, dar nu a venit cu mâna goală.

Antrenoarea de fitness i-a pregătit o gustare și l-a luat prin suprindere: „Sper să îți placă. Nu vreau să îl fac pe Radu gelos, exclus”.

Kinga vrea să îl cunoscă pe Cătălin, motiv pentru care l-a și invitat la discuție: „Am văzut că ești o fire foarte liniștită și îmi place asta.

Îmi place să am lângă mine un bărbat care este liniștit, care nu este zăpăcit tot timpul”.

Cătălin: Vrei pe cineva care să fie exact opusul tău, nu? Consideri că tu vorbești mult?

Kinga: Da, vorbesc foarte mult. Dacă am ce să discut, totul vine de la sine

Cătălin: În afară de sală ce îți mai place să faci? Avem aceeași pasiune.

Kinga: Îmi place foarte mult să muncesc. Am mai multe hobby-uri. Am fost și ospătar. Îmi place să am activitate

Citeste si: Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

Foarte curioasă și îndrăzneață, Kinga l-a întrebat pe Cătălin dacă a fost sau nu implicat în mai multe relații de-a lungul timpului. Fără să stea prea mult pe gânduri, concurenta a pus problema posturii de soție și l-a întrebat pe acesta dacă s-a gândit la iubitele pe care le-a avut ca la viitoare soții.

Kinga: Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe. Cred că am fost oarecum pregătită să îl prețuiesc pe viitorul meu soț

Cătălin: De-a lungul timpului am interacționat cu foarte multe femei, din pricina job-ului, și cam știu ce vreau de la o femeie. Adică nu mai vreau copilării. Nu mă deranjează ca ea să aibă un caracter mai copilăros, ci mă deranjează copilărismele la o persoană în relație. Vreau să vorbesc ceva serios cu tine și tu mă eviți.

Kinga: Îmi doresc de la viitorul meu iubit să stam împreună și să luăm decizii împreună. Eu vin cu o părere și tu cu alta, iar după vedem ce este mai bine pentru noi.

Citeste si: Ce vârstă are KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Vreau să fiu cea mai bună din lume! Pare că am greșit emisunea, dar nu este chiar așa"

Kinga l-a acuzat pe Radu de falsitate

În ediția trecută, blondina i-a spus lui Radu că nu este real față de ea și că este mai mult ca sigură că îndepărtarea de el nu îi va aduce decât eliminarea din emisiune. Pe de cealaltă parte, acesta consideră că fata a venit cu o strategie foarte bine pusă la punct în ceea ce îl privește.

Strategie în sensul în care vii să te dai la mine ca să faci material și după să intervină toate certurile. Mi-ai spus că am venit să stau cu tine pentru titlu. Ce reacție voiai să am eu în momentul în care mi-ai spus cuvintele alea. Nu e normal că sufăr? Am întrebări, nu este normal? Oamenii au și sentimente”, i-a spus Radu.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ din CASA IUBIRII. „Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

Ce vârstă are SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "„Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri