20 de simptome de cancer pe care majoritatea femeilor le ignora


Ca sa te protejezi de cancer, nu este suficient sa te bazezi doar pe testele de rutina. Este important sa-ti asculti corpul si sa iei in seama toate semnalele de avertizare.

- Simptomele recurente de febra si infectiile cronice pot semnala prezenta unei leucemii

- Dificultatea la inghitire, ce poate indica un eventual cancer esofagian sau al gatului, dar si un cancer pulmonar

- Umflarea nodurilor limfatice de la nivelul gatului, de la subrat si din zona inghinala. Modificarile canceroase ale sistemului limfatic se pot manifesta astfel, asa ca atentie!

- Predispozitia pentru invinetire si hemoragii, care semnaleaza o activitate anormala a globulelor rosii si albe, un indicator al unei eventuale leucemii.

- Slabiciune si oboseala, care pot semnala instalarea mai multor tipuri de cancer. Orice stare inexplicabila de epuizare trebuie sa te puna in garda.

- Balonarea sau cresterea masei adipoase de pe abdomen. Debutul brusc si caracterul cronic al acestor probleme este caracteristic multor femei bolnave de cancer ovarian.

- Lipsa poftei de mancare si senzatia de stomac „plin”. Si acest simptom poate semnala existenta unui cancer ovarian.

- Durerile abdominale sau pelviene, care indica si ele o activitate canceroasa a ovarelor, sau existenta unei leucemii. Simptomele se pot datora unei leucemii care a cauzat o marire a splinei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Actriţa Carol Channing a murit la 97 de ani

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Loading...