2 Mai 2022 - Casa Iubirii: Flavius a părăsit competiția! "A fost o experiență super frumoasă”


În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, se fac eliminări în fiecare gală, iar iată că de această dată, Flavius a fost cel care a părăsit competiția.


In articol:

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul  Casa iubirii, ce își dorea Flavius de la sufletul lui pereche la intrarea în competiție, dar și cum a ajuns acesta să fie eliminat în gala de ieri. În plus, descoperiți și care au fost reacțiile concurenților la aflarea veștii.

flavius a fost eliminat din casa iubirii

Citeste si: 28 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Radu a trecut peste despărțire „Am ales greșit fata”

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

„Fiecare om este diferit. Concurenții noștri sunt diferiți.

Au niște povești de viață atât de frumoase cu toții, extrem de sensibile multe dintre ele. Eu nu o să le scot așa public decât atunci când ei vor fi pregătiți. Dacă ei vor fi pregătiți, atunci o să-i susțin. O să le fiu alături. Și o să încerc să-i ajut în a povesti anumite lucruri. Poate nu vor reuși de la bun început să spună multe lucruri, dar o vor face pe parcurs, cu siguranță”,   a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului,  Casa iubirii.

Casa iubirii   reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Concurenții au o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în  Casa iubirii, alături de ei.

În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 27 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Kinga vrea să cunoască și alți băieți. „Am fost hotărâtă pentru că m-am axat pe tine”

 

Flavius a părăsit competiția

Cu toate că spre finalul emisiunii de ieri, Flavius nu era singurul concurent propus spre eliminare, ci era alături de Kinga și Natalia, decizia se pare că nu a fost una în favoarea lui.

Din cauza faptului că Flavius a avut cele mai puține voturi obținute din partea publicului, acesta a trebuit să părăsească Casa iubirii. În momentul în care verdictul a fost rostit de către prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, reacțiile concurenților nu au întârziat să apară.

Cu toate că Flavius pornise către o posibilă relație cu Dori, acesta și-a exprimat dorința de a părăsi competiția, iar se pare că susținătorii acestuia, au ținut cont de spusele lui. Prin urmare, deși era unul dintre cei mai votați concurenți, Flavius a fost cel care a părăsit competiția în timpul galei de ieri.

flavius casa iubirii

Citeste si: 27 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au probleme în paradis. „Este șters, tot!”

Vă mulțumesc că mi-ați înțeles dorința și că m-ați înțeles pe mine, dar și că vreau să fac altceva, iar locul meu nu este aici ”, au fost cuvintele lui Flavius, în semn de mulțumire pentru susținători.

gala casa iubirii 2022

Citeste si: Cine este Grațiela din Casa Iubirii. „Eu am venit pentru Robert. Azi am aflat că a fost descalificat”

Bineînțeles că despărțirea cea mai grea a fost cea de Dori, cei doi având parte de un ultim sărut în Casa iubirii. Moment ce i-a sensibilizat pe majoritatea concurenților, Radu fiind unul dintre cei care s-au emoționat până la lacrimi. Flavius și-a luat la revedere de la restul concurenților, toți fiind vizibil afectați de plecarea lui.

casa iubirii azi

Citeste si: Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

 

Ce își dorea Flavius de la sufletul lui pereche, la intrarea în Casa iubirii

Încă din filmulețul de prezentare, Flavius a ținut să precizeze faptul că își dorește să întâlnească în Casa iubirii, o femeie cu mintea deschisă, care să fie frumoasă, dar care să-și exprime naturalețea pentru că același lucru oferă și el.

Acesta se consideră a fi o persoană sinceră și fidelă, aspecte ce pot reprezenta cele mai importante două calități pe care o femeie le caută la un viitor partener de viață. Flavius este cunoscut și datorită conținutului pe care îl creează pe contul său de Tik Tok, de acolo devenind și destul de popular.

Deși Flavius a încheiat o relație serioasă cu doi ani în urmă, iar până să intre în Casa iubirii a mai avut interacțiuni cu mai multe persoane, acesta se declara pregătit pentru o relație serioasă, dorindu-și foarte mult să se îndrăgostească.

În momentul în care acesta a fost întrebat de către Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii, ce fel de fată își dorește să aibă lângă el, Flavius a răspuns ferm și direct: „ Să fie deschisă la minte, deschisă la experiențe noi. Aș vrea ca ea să vină cu mine în locurile unde eu merg ca model, poate i se deschid și ei experiențe noi. Lucrăm amândoi, creștem amândoi ”.

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla ce se va întâmpla mai departe cu cei care au rămas în Casa iubirii, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Ce vârstă are CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ din CASA IUBIRII. „Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu"


Abonează-te pe

Citește și:

29 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Horoscop 2 mai 2022. O zodie are noroc în dragoste!

Robert Andrei de la Casa iubirii, despre descalificarea sa: „Am luat o decizie la nervi”

29 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Iolanda a izbucnit în plâns „M-am pierdut ca om”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri