19 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian s-au sărutat!


În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, sentimentele își fac tot mai des simțită prezența între concurenți.


In articol:

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, ce au declarat Cristian, dar și Ștefania, încă de la începutul emisiunii despre ce își doresc de la viitorul suflet-pereche, dar și cum au ajuns Ștefania și Cristian la primul lor sărut.

casa iubirii 2022

Citeste si: Ce vârstă are Natalia de la Casa Iubirii. „Vreau să încerc lucruri noi și poate să mă îndrăgostesc, dar îmi trebuie mai mult timp ca să fac pasul acesta”

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Concurenții au o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în  Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurențiși îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Când sufletul pereche e at â t de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câţiva dintre viitorii concurenţi de la <Casa iubirii> şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea.

”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 18 aprilie 2022- Casa Iubirii. Cine este noul lider al săptămânii

 

Ce caută Ștefania și Cristian la sufletul lor pereche

Deși Cristian are vârsta de doar 19 ani, acesta a veni în Casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Tânărul se descrie ca fiind un bărbat inteligent și sigur pe sine, care vrea și știe să facă o femeie fericită.

Cristian își dorește o relație alături de o fată mai mare de vârstă ca el, pentru că i se pare mai interesant, dar și una care să aibă bun-simț, să fie respectuoasă și inteligentă.

În momentul în care prezentatoarea show-ului Casa iubirii l-a întrebat pe Cristian: „ Cum a fost viața ta amoroasă până în acest moment?”, Cristian a mărturisit: „ Relații de lungă durată nu prea au existat, nu cred că am fost eu de vină dar.. nici ele!”.

cristian de la casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are BIANCA MITROI de la CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

În ceea ce o privește pe Ștefania, aceasta are tot vârsta de 19 ani, este studentă, dar și model, iar atunci când vine vorba despre bărbați, aceasta nu este deloc pretențioasă, mai ales că se îndrăgostește destul de ușor.

Însă nu scapă din vedere anumite aspecte. Ștefania își dorește ca viitorul său partener să fie brunet, înalt, inteligent, amuzant, sincer, implicat și bineînțeles, să aibă un zâmbet plăcut. Aceasta nu a iubit până în acest moment și își dorește să o facă în Casa iubirii.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Ce vârstă are KINGA PERSIDA SUTO de la CASA IUBIRII. „Vreau să fiu cea mai bună din lume! Pare că am greșit emisunea, dar nu este chiar așa"

 

Ștefania și Cristian s-au sărutat

De câteva zile s-au tot văzut tatonări între Ștefania și Cristian, semn că se înfiripă sentimente între cei doi. Acest lucru este confirmat și de către ceilalți concurenți din Casa iubirii, care i-au tot încurajat să treacă la pasul următor.

Deși Ștefania l-a tot ținut pe jar pe Cristian, iată că momentul cel mare a avut loc, iar cei doi au avut parte de primul sărut, chiar ieri. Totul s-a petrecut datorită faptului că Ștefania era deranjată de faptul că, Cristian a ales-o pe noua concurentă, Natalia, pentru a ieși la o întâlnire. Însă Cristian nu știa că o poate alege chiar pe Ștefania și a dorit să lămurească situația cât mai repede.

Totul s-a terminat cu bine, odată ce Cristian a ajuns în Casa fetelor, pentru a discuta cu Ștefania, moment în care s-au retras singuri pe terasă. Acesta i-a explicat situația, iar Ștefania a înțeles de ce a procedat în acest mod.

stefania si cristian s-au sarutat

Citeste si: Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ de la CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Timpul a trecut foarte repede, iar cu toate că, Cristian s-a apropiat ușor, ușor de Ștefania pentru a o săruta, aceasta nu a făcut pași către acesta, până în momentul în care a trebuit să plece. Atunci a fost momentul în care cei doi nu și-au mai stăpânit sentimentele și au avut parte de primul lor sărut.

Lucrurile evoluează treptat între majoritatea concurenților din Casa iubirii, ceea ce înseamnă că dragostea își face simțită prezența cu pași repezi. Pentru a fi la curent cu noutățile dintre concurenți, puteți viziona în continuare cel mai nou show de dating, numai la Kanal D.

casa iubirii azi

Citeste si: Ce vârstă are STEFANIA DRUGA de la CASA IUBIRII. „„Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. Vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc."


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

18 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Cine este noul lider al săptămânii

Cine a fost eliminat de la emisiunea Casa Iubirii în data de 17 aprilie 2022

Ce vârstă are SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "„Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce truc folosesc gospodinele pentru chiftele. Care este ingredientul secret?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri