12 semne zodiacale: datele și trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn stelar


Iată ce ar trebui să știți despre semnele zodiacale, inclusiv punctele forte, punctele slabe și modul în care gândesc ele.


In articol:

Fiecare

semn aduce ceva la masa cerească. Iată ce ar trebui să știți despre semnele zodiacale, inclusiv punctele forte, punctele slabe și modul în care gândesc ele.

In astrologie, nu există câștigători sau învinși. De fapt, când intri în tărâmul metafizic (lumea stelelor, a cărților de tarot, a frunzelor de ceai etc.), acel binar alb-negru iese direct pe fereastră. În acest domeniu magic, mistic, lucrăm cu nuanță.

Fiecare semn este o piesă puternică, vitală în puzzle-ul care este zodiacul. Cele patru elemente- semne de aer, semne de foc, semne de apă, semne de pământ- toate lucrează împreună pentru a crea un întreg cuprinzător, care se arată în viața ta ca trăsături unice de personalitate. Deși astrologia este un studiu extrem de complex, cel mai fundamental principiu al astrologiei se concentrează pe cele 12 semne stelare familiare ale zodiacului.

De-a lungul secolelor, fiecare semn și-a dezvoltat propriile asocieri- inclusiv mituri, animale și culori- și propriile sale caracteristici. Fiecare semn este iluminat de propriul punct de vedere, complet cu puncte forte puternice și slăbiciuni obositoare.

12 semne zodiacale

12 semne zodiacale

[Sursa foto: PixaBay]

Perspectiva astronomica a zodiilor

Din perspectivă astronomică, știm că Soarele nu se mișcă, deoarece stabilitatea sa ancorează întregul sistem solar. Dar din avantajul nostru aici, pe planeta Pământ, Soarele este în continuă mișcare. Putem depinde de performanța sa zilnică (inclusiv de răsărituri inspiratoare și apusuri dramatice), precum și de locația sa pe cer.

Poziția pe care a ocupat-o Soarele în momentul exact al nașterii este cunoscută ca „semnul solar” (uneori denumit „semn stelar” sau „semnul nașterii”) și este rampa de lansare cosmică atât pentru începători, cât și pentru astrologii profesioniști.

Semnul tău solar este determinat de data nașterii și reprezintă personalitatea ta de bază, simțul de sine, preferințele de bază, compatibilitatea romantică și modurile în care te miști prin lume. Această poziție astrologică aruncă lumină asupra darurilor tale înnăscute, precum și asupra punctelor tale oarbe greu de văzut.

Citeste si: Derin îl trădează pe Volkan! Aflați cum va decurge planul de răzbunare pus la cale de Asya și ce se va întâmpla cu mariajul lui Volkan, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00!- kanald.ro

Citeste si: Cum arată cel mai bătrân câine din toate timpurile. Bobi are 30 de ani și a scăpat de la moarte miraculos- VIDEO- stirilekanald.ro

12 semne zodiacale

12 semne zodiacale

[Sursa foto: PixaBay]

Bucuriile, dorințele, defectele și temerile tale te fac special și, atunci când semnul tău solar este combinat cu celelalte planete și poziții din harta ta natală, creează un profil ceresc distinctiv care servește drept amprentă cosmică. Am înţeles? Bun. Acum să ducem asta la următorul nivel.

Cele douăsprezece semne zodiacale sunt, de asemenea, împărțite în subgrupe: patru triplicități și trei cvadruplicități. Dacă acest lucru pare puțin confuz, nu vă faceți griji, există o metodă pentru nebunie. Triplicitățile se referă la cele patru elemente zodiacale, dintre care există trei semne zodiacale în fiecare grup: Semne de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), Semne de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), Semne de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), și Semne de apă (Rac, Scorpion, Pești).

În general, semnele de foc sunt pasionale și exuberante, semnele de pământ sunt practice și întemeiate, semnele de aer sunt intelectuale și curioase, iar semnele de apă sunt intuitive și emoționale. Cvadruplicitățile, cunoscute și sub denumirea de „modalități”, se referă la calitățile semnelor și la locul în care fiecare semn zodiacal apare în sezonul său respectiv. Există trei modalități, cu patru semne zodiacale în fiecare: Cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) apar la începutul unui nou sezon și sunt excelente la acțiune și la inițiative; Fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) apar la mijlocul anotimpurilor și sunt cunoscute a fi forțe constante și consistente care mențin mișcarea; și Mutabili (Gemeni, Fecioară, Săgetător sau Pești) apar la sfârșitul unui sezon și posedă o fluiditate fără efort, potrivită pentru schimbare și transformare.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Fiica Madonnei, umilită la prezentarea Marc Jacobs dupa ce i s-a refuzat accesul în clădire- radioimpuls.ro

Cele 12 zodii

Pe măsură ce continuăm să stratificam concepte astrologice, descoperim o practică bogată și complexă care oferă o perspectivă asupra sinelui nostru cel mai adevărat. Acum, haideți să explorăm atributele unice de personalitate ale fiecărui semn solar, de la onorabil la... umm, cam oribil? E în regulă- toți avem probleme! Amintește-ți, dragă, autoactualizarea începe cu conștientizarea de sine, așa că citește mai departe pentru a te cunoaște mai bine și a debloca bogățiile propriei tale magii speciale.

Sari la semnul tau: Berbec (21 martie – 19 aprilie); Taur (20 aprilie – 20 mai); Gemeni (21 mai – 20 iunie); Rac (21 iunie – 22 iulie); Leu (23 iulie – 22 august); Fecioară (23 august – 22 septembrie); Balanță (23 septembrie – 22 octombrie); Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie); Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie); Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie); Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie); Pești (19 februarie – 20 martie).

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Primul semn al zodiacului, Berbecul adoră să fie numărul unu. Desigur, acest semn de foc dinamic nu este străin de competiție. Îndrăzneț și ambițios, Berbecul se scufundă cu capul întâi chiar și în cele mai dificile situații- și se vor asigura că iese mereu în frunte! 

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Ce semn este mai probabil să faca o baie de șase ore, urmată de un masaj suedez de lux și un desert decadent? De ce Taur, desigur! Taurul este un semn de pământ reprezentat de taur. La fel ca animalul lor celest spirit, taureenii se bucură de relaxare în medii senine, bucolice, înconjurate de sunete blânde, arome liniștitoare și arome suculente.

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Ai fost vreodată atât de ocupat încât ți-ai dorit să te poți clona doar pentru a finaliza totul? Aceasta este experiența Gemeni pe scurt. Spontani, jucăuși și adorabil de neregulați, Gemenii sunt mânați de curiozitatea sa nesățioasă. Simbolizat în mod corespunzător de gemenii cerești, acest semn de aer era interesat de atât de multe activități încât a trebuit să se dubleze.

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Reprezentat de crab, Racul se împletește perfect între mare și țărm, reprezentând capacitatea Racului de a exista atât în ​​tărâmurile emoționale, cât și în cele materiale. Racii sunt foarte intuitivi și abilitățile lor psihice se manifestă în spații tangibile. Dar, la fel ca și crustaceele cu coajă tare, acest semn de apă este dispus să facă orice este necesar pentru a se proteja emoțional. Pentru a cunoaște acest semn, va trebui să stabiliți încredere!

Leu (23 iulie- 22 august)

Întinde covorul roșu pentru că Leul a sosit. Pasionat, loial și infam de dramatic, Leul este reprezentat de leu, iar aceste semne de foc pline de spirit sunt regii și reginele junglei cerești. Sunt încântați să-și îmbrățișeze statutul regal: vioi, teatrali și înflăcărați, leilor le place să se bucure de lumina reflectoarelor și să sărbătorească... ei înșiși.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Știi expresia „dacă vrei să faci ceva, dă-i unei persoane ocupate?” Ei bine, acesta este cu siguranță imnul Fecioarei. Fecioarele sunt logice, practice și sistematice în abordarea vieții. Fecioara este un semn de pământ reprezentat istoric de zeița grâului și a agriculturii, o asociație care vorbește despre prezența adânc înrădăcinată a Fecioarei în lumea materială. Acest semn de pământ este un perfecționist la inimă și nu se teme să-și îmbunătățească abilitățile printr-o practică diligentă și consecventă.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Echilibrul, armonia și dreptatea definesc energia Balanței. Ca semn cardinal de aer, Balanța este reprezentată de solzi (în mod interesant, singurul obiect neînsuflețit al zodiacului), asociere care reflectă fixarea Balanței de a stabili echilibrul. Balanța este obsedată de simetrie și se străduiește să creeze un echilibru în toate domeniile vieții- mai ales când vine vorba de problemele inimii.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Evaziv și misterios, Scorpionul este unul dintre cele mai neînțelese semne ale zodiacului. Scorpionul este un semn de apă care folosește energia emoțională ca combustibil, cultivând înțelepciunea puternică atât în ​​tărâmul fizic, cât și în cel nevăzut. De fapt, Scorpionul își trage curajul extraordinar din abilitățile sale psihice, ceea ce face ca acest semn să fie unul dintre cele mai complicate și dinamice semne ale zodiacului.

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Oh, locurile în care merge Săgetătorul! Dar de fapt. Acest semn de foc nu cunoaște limite. Reprezentați de arcaș, săgetătorii sunt mereu în căutarea cunoașterii. Ultimul semn de foc al zodiacului, Săgetătorul își lansează numeroasele sale activități, cum ar fi săgețile arzătoare, alergând după aventuri geografice, intelectuale și spirituale.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Care este cea mai valoroasă resursă? Pentru Capricorn, răspunsul este clar: Timpul. Capricornul urcă muntele direct în vârf și știe că răbdarea, perseverența și dăruirea sunt singura modalitate de a escala. Ultimul semn de pământ al zodiacului, Capricornul, este reprezentat de capra de mare, o creatură mitologică cu corp de capră și coadă de pește. În consecință, Capricornii sunt pricepuți să navigheze atât pe tărâmul material, cât și pe cel emoțional.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

În ciuda „aqua” din numele său, Vărsătorul este de fapt ultimul semn de aer al zodiacului. Inovator, progresist și nerușinat de revoluționar, Vărsătorul este reprezentat de purtătorul de apă, vindecatorul mistic care dă apă sau viață pământului. În consecință, Vărsătorul este semnul astrologic cel mai umanitar. La sfârșitul zilei, Vărsătorul este dedicat să facă din lume un loc mai bun.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Dacă ai căuta cuvântul „psihic” în dicționar, cu siguranță ar fi o imagine cu Pești lângă el. Peștii sunt cel mai intuitiv, mai sensibil și mai empatic semn al întregului zodiac- și asta pentru că este ultimul dintre ultimul. Ca semn final, Peștii au absorbit fiecare lecție- bucuriile și durerea, speranțele și fricile- învățate de toate celelalte semne. Este simbolizat de doi pești care înoată în direcții opuse, reprezentând diviziunea constantă a atenției Peștilor între fantezie și realitate. 

Citeste si: Zodiac 26 Octombrie 2022. Află ce zodie este pe picior de plecare!

Citeste si: Personalitatea unui Varsator, explicata

Citeste si: Personalitatea unui Sagetator, explicata

 


Abonează-te pe

Citește și:

Personalitatea unui Taur, explicată

Cresc salariile cu 75%. Cine sunt bugetarii care beneficiază de o sumă mai mare de bani în 2023

De ce trebuie să pui o pungă de plastic în mașina de spălat rufe. Trucul e genial - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Horoscop 4 februarie 2023. Zodiile care vor învăța să aprecieze mai mult persoanele importante din viețile lor - stirilekanald.ro

Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul! - kanald.ro

Fiul Priscillei Presley, Navaronne Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley - radioimpuls.ro

Cine este Pamela Anderson. Biografie: vârstă, carieră, familie. Rolul său în Baywatch i-a adus un succes colosal - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
”Nu am vrut să mă mai cert cu ea.” Armin Nicoară, declarații acide la adresa Georgianei Lobonț
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri