12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță

activitati pentru relatiile la distanta
12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță

Relațiile la distanță pot și ele să funcționeze. Insă știați ce întâlniri virtuale puteți face?

Aflați din rândurile următoare, care sunt ideile pe care le puteți pune în aplicare, pentru a avea o întâlnire virtuală, la relațiile la distanță.

 

Întâlnire virtuală de gătit

In ciuda faptului că nu sunteți unul lângă altul pentru a putea să vă întâlniți în propria bucătărie și să gătiți împreună, puteți să faceți acest lucru și în mod virtual.

Începeți un apel video prin orice platformă vă doriți, vă planificați un meniu în avans, achiziționați toate ingredientele necesare și începeți să gătiți împreună același fel de mâncare. Aceasta este o modalitate ideală de a vă crea o relație puternică chiar dacă este la distanță, iar în același timp vă bucurați și de o masă delicioasă împreună.

Citește și: 11 moduri prin care câinii își arată dragostea

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Citește și: Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi. 3 subiecte interesante pentru a sparge gheața

Seara de film virtual

Această idee este deja pusă în practică și cunoscută, cea în care petreceți o seară de film împreună, la distanță în mod virtual. Aceasta va rămâne întotdeauna o idee clasică de întâlnire, însă în acest caz puteți crea această experiență chiar din confortul propriei case.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un film sau un serial plăcut de amândoi și să începeți să îl vizionați împreună, în același timp în cazul în care utilizați platforme separate, însă dacă utilizați o platformă comună, îl puteți privi ca și cum sunteți unul lângă altul.

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Degustare virtuală de vinuri

În ciuda faptului că nu veți merge efectiv la o degustare de vin unul lângă altul, puteți face acest lucru și în mod virtual.

Această idee de întâlnire este una care vă va apropia cu siguranță, iar totodată veți putea afla și câteva aspecte despre gusturile partenerului. Tot ce trebuie să faceți este să comandați fiecare câte un kit de degustare de vinuri, iar dacă nu va ajunge doar experiența de a-l degusta și a discuta unul cu altul, puteți chiar să apelați virtual la un expert de vinuri, care vă poate ghida prin această experiență de degustare.

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Seara jocului virtual

O seară în care vă distrați și petreceți timp împreună este o seară reușită. De aceea puteți alege și o întâlnire virtuală în care să vă jucați. Există nenumărate jocuri online pe care le puteți juca împreună, indiferent că este vorba despre jocuri de societate, de cărți sau cele video.

Puteți începe un apel video împreună, iar ulterior să porniți și jocul preferat.

intalniri virtuale
12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Petrecere virtuală de dans

In ciuda faptului că nu vă petreceți timp împreună fizic, puteți să dați și o petrecere virtuală de dans, la care să îmbrăcați ținuta preferată și să începeți să dansați pe muzica aleasă împreună cu partenerul. Bineînțeles că tot acest lucru se va întâmpla tot într-un apel video, însă va reprezenta o modalitate excelentă de a face și mișcare, de a vă distra și a petrece timp împreună.

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Tur al muzeului virtual

In cazul în care amândoi sunteți împătimiți ai artei, puteți să vă bucurați împreună de un tur al muzeului virtual, pentru a putea explora diferite muzee din întreaga lume. Există nenumărate muzee care pot oferi în prezent tururi virtuale, în care puteți explora exponatele regăsite la acel muzeu, iar în egală măsură să aflați și mai multe despre istorie și artă.

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Seara virtuală de karaoke

O seară de karaoke nu a stricat niciodată nimănui, ceea ce înseamnă că cu siguranță puteți face și voi acest lucru chiar dacă sunteți la distanță. Indiferent că vă pricepeți sau nu la acest hobby, cu siguranță va reprezenta o modalitate excelentă de a vă elibera și a vă distra totodată. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți melodiile preferate de karaoke și să începeți să cântați împreună folosind de asemenea o platformă de apel video.

sfaturi pentru relatiile la distanta
12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Clubul de carte virtual

Vă puteți crea și un club de carte virtual, dacă atât ție cât și partenerului vă place să citiți în mod frecvent. Astfel puteți împărtăși și dragostea pe care o resimțiți prin cărți, făcând recomandări reciproce, iar în cele din urmă să vă alegeți o carte de citit împreună și să intrați într-un apel video virtual pentru a face schimb de păreri, interese și perspective.

hobby uri pentru relatiile la distanta
12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Camera de evadare virtuală

Chiar dacă nu sunteți împreună fizic, puteți să participați și la diverse camere de evadare virtuale, în special dacă sunteți împătimiți de rezolvare puzzle uri sau ghicitori. Astfel vă veți testa totodată abilitățile, există nenumărate companii care oferă camere virtuale de evadare de care vă puteți bucura chiar la voi acasă.

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Vânătoare virtuală

În ciuda faptului că nu vă aflați într-o cameră împreună, pentru a putea pune în practică o vânătoare în adevăratul sens al cuvântului, partea bună în acest sens este că aveți mai multe camere. Ceea ce înseamnă că automat vă puteți organiza o vânătoare virtuală, făcând o listă de articole de găsit în casă, pe care amândoi să le aveți, iar ulterior să vedeți cine le găsește primul.

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Experiență virtuală de călătorie

In cazul în care nu aveți timpul necesar  să călătoriți împreună momentan, puteți să planificați aceste lucruri făcând o experiență virtuală de călătorie. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o destinație pe care doriți să o vizitați împreună și să planificați experiența astfel încât să începeți să cercetați cultura, bucătăria zonei dar și atracțiile regăsite, iar momentul în care veți ajunge în adevăratul sens al cuvântului să o vizitați, vă veți bucura încă o dată de această destinație.

relatie la distanta
12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Spectacol de comedie virtuală

Nu în ultimul rând, cu siguranță puteți vedea o comedie virtuală împreună, la fel cum vizionați și un film sau un serial. Există nenumărate spectacole de stand-up comedy, de exemplu, pe care le puteți vedea live sau înregistrate chiar din casa voastră, iar printr-un apel video veți putea râde și bucura împreună de acele momente.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

12 idei de întâlniri virtuale pentru relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi. 3 subiecte interesante pentru a sparge gheața

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies