10 motive pentru care ar trebui să te căsătorești cu un Leu


Este imposibil să nu reziști la farmecele unui Leu, regele care poate face totul și care strălucește pe oriunde ar trece.


Nativii acestei zodii sunt întotdeauna fermecători și deși au și mari defecte, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să îi respingem, dimpotrivă, ei au o listă mare de lucruri bune pe care le putem enumera, ceea ce este evident pentru că sunt ideali pentru ai iubi. Iată 10 motive pentru care ar trebui să te căsătorești cu un Leu.

Citeste si: „Asta-i România!”, lider de audienţă, cu ediţia de duminică seara! Aproape două milioane de români, cu ochii pe Kanal D!

1. Nativii din Leu sunt ideali pentru a trăi orice moment. Persoanele influențate de acești nativi au întotdeauna ceva în minte să facă, dar cel mai bine este atitudinea lor. Ei se bucură de orice activitate la maxim, indiferent cât de mică ar fi. De la o după-amiază de picnic până la o petrecere pe plajă, trăiesc fiecare minut pentru a fi fericiți.

2. Sunt lideri înnăscuți. Nu este întâmplător faptul că Leul este animalul care reprezintă acest semn. Ei, ca regi din junglă, își îndrume turma și, de obicei, reușesc întotdeauna. Le place să își asume proiecte noi, mai ales dacă acestea reprezintă o provocare. Au abilitatea de a face ca grupurile să lucreze în armonie și rezolvă diferențele care apar cu ușurință.

3. Elementul care simbolizează Leul este focul, ceea ce îi face pasionați prin natură. Ei se dovedesc a fi excelenți amanți, pentru că se lasă conduși de ceea ce simt, se bucură, de asemenea, de fiecare moment de senzualitate. Aceștia sunt credincioși, desigur, doar dacă obțin iubirea adevărată, altfel ei vor încerca să experimenteze jocul de seducție ori de câte ori doresc.

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristian Comănici, bătut de Akebono de la Puterea dragostei: „I-a spart maxilarul”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri