10 avantaje si dezavantaje ale implanturilor mamare


Iată care sunt cele 10 avantaje și dezavnataje pe care trebuie să le cunoști înainte de a recurge la operația cu implant mamar.


In articol:

5 avantaje ale implanturilor cu silicoane

Durata

Implantul cu silicon este o metodă de augmentare permanentă, în comparație cu alte proceduri care nu au efecte de durată, ca de exemplu implantul cu propria grăsime care se resoarbe în timp, fiind nevoie de repetarea procedurii după o anumită perioadă.

Plasticitatea

Implantul cu silicon este pus la dispoziția pacientelor în diferite variante și mărimi, astfel că femeile vor obține exact forma la care visează, dacă se lasă pe mâinile medicului potrivit.

Citeste si: Implantul mamar. Tot ce trebuie să știi despre această operație

Avantajele estetice

Avantajul estetic este, evident, cel mai important din această serie. Astfel că, femeile pot obține mărimea pe care și-o doresc, dar și forma la care au visat întotdeauna. De regulă, implanturile sunt plasate sub mușchiul pectoral, sânul rămânând ferm chiar și atunci când renunțați la sutien.

În cazul în care operația clasică de mărire a sânilor nu este suficientă, femeile pot opta și pentru procedura de ridicare.

Avantajul psihologic al implantului cu silicon

Femeile care se simt complexate de bustul pe care îl au, vor scăpa de această problemă psihologică odată cu această operație. Majoritatea femeilor apelează la acest gen de intervenție pentru a se simți sexy și încrezătoare, dar și pentru sporirea stimei de sine.

Aspectul natural

Implantul cu silicon modern are o textură foarte asemănătoare cu a teșutului glandular și de aceea, nu este ușor de detectat atunci când se palpează zona. În egală măsură, forma implantului de ultimă generație și tehnicile îmbunătățite vor face ca operația să fie aproape indetectabilă, privitorul fiind indus în eroare.

avantaje si dezavanataje silicoane

Citeste si: A cheltuit o avere pentru a arăta ca păpușa Ken. Incredibil cum arăta înainte

5 dezavantaje ale implanturilor cu silicoane

Dureri de spate

În urma acestei intervenții, vă puteți alege cu dureri de spate, întrucât sânii mari au tendința de a trage de coloană în față, suprasolicitând-o.

Durerile postoperatorii

Implantul cu silicon este totuși o intervenție chirurgicală cu acte-n regulă, nu o ședință la manichiură sau la epilat. Recuperarea nu este foarte ușoară, primele două săptâmâni postoperatorii fiind destul de dificile pentru paciente. Sânii vor rămâne sensibili o perioadă mai lungă de timp. Din cauza greutății pe care organismul nu o recunoaște inițial, pot apărea dureri la nivelul pieptului.

Riscurile operației

În funcție de cazul fiecărei paciente, pot interveni diverse incidente ca spargerea silicoanelor sau migrarea lor.

Efectul de „sân dublu”

Efectul „sânului dublu” poate să apară după o anumită perioadă de timp, în cazul implanturilor moderne, aplicate sub mușchiul pectoral. Sânul se poate lăsa din cauza gravitației, implantul rămânând înalt. Astfel, efectul vizual va fi acela de „sân dublu”.

Citeste si: Dureri de spate? 4 metode de a scăpa de ele

Nepotrivirea hainelor

În cazul în care pacienta optează pentru o mărime mare a implantului, în ciuda faptului că are o talie îngustă, va fi o adevărată provocare penru aceasta să găsească haine potrivite pentru noile măsuri. De aceea, este recomandat să vă lăsați pe mâinile medicilor, care vă vor recomanda mărimea potrivită pentru forma corpului dumneavoastră.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

4 Semne pentru o relație nefericită. 4 semne pentru o căsnicie nefericită

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Cu ce asortăm culoarea verde. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de verde

DESCOPERĂ: Ce alimente conțin fier. Sunt recomandate pentru a preveni anemia

Ce este FRAPPE-ul. Învățați să preparați frappe-uri, care păstrează gustul cafelei, dar în același timp vă și răcoresc

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Mesaje de LA MULȚI ANI! pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri