Video Exclusiv! Ilinca Vandici ne-a dezvaluit secretul siluetei ei! Vedeta tv face sport la greu! Ne-a facut o demonstratie in parc! “Daca mi-e pofta, mananc o felie de paine cu vinete la doua saptamani”

Video Exclusiv! Ilinca Vandici ne-a dezvaluit secretul siluetei ei! Vedeta tv face sport la greu! Ne-a facut o demonstratie in parc! “Daca mi-e pofta, mananc o felie de paine cu vinete la doua saptamani”
Video Exclusiv! Ilinca Vandici ne-a dezvaluit secretul siluetei ei! Vedeta tv face sport la greu! Ne-a facut o demonstratie in parc! “Daca mi-e pofta, mananc o felie de paine cu vinete la doua saptamani”

Ilinca Vandici e considerate una dintre cele mai sexy si atragatoare vedete tv si e apreciata, mai ales, pentru faptul ca NU are nicio operatie estetica.

 

Prezentatoarea tv face sacrificii ca sa-si mentina silueta. Dupa 5 ani in care a respectat un regim alimentar si a facut sport, Ilinca se declara multumita de felul in care arata.
Ilinca Vandici e fericita ca s-a incalzit afara, in sfarsit, si ca, pe langa orele de sport pe care le face in sala, poate iesi si in parc la alergat.
Vedeta tv ne-a facut o mica demonstratie, alaturi de instructoarea ei, Corina, in care ne-a aratat cateva exercitii pe care le face pentru a-si mentine silueta si ne-a dezvaluit si ce mananca pentru a nu se ingrasa.
“Dimineata mananc, de exemplu, iaurt degresat cu tot soiul de seminte de in, de canepa, si altele sau pot sa mananc o omleta, doar din albusul de ou, cu o salata de rosii si castraveti, depinde ce am pofta.
La pranz, ori mananc o salata cu pui, ori cu ton, ori carne, de orice fel, cu legume la gratar. Intre mese nu-mi prea place sa ciugulesc nimic pentru ca, din punctul meu de vedere, asta e marea gresala pe care multi dintre noi o facem – ciugulim intre mese, iar asta nu ne ajuta, ba dimpotriva, ne ingrasa si mai tare. Iar seara, tot asa… o salata sau un peste, sau fructe si morcovi.
 Eu mananc morcovi atunci cand stau la televizor si vad un film sau o emisiune preferata. Daca mi-e pofta de ceva, nu ma abtin, mananc, dar putin. 1-2 lingurite de prajitura, inghetata… sau din ce mi-e pofta. Dar doar gust, atat. De vreo 3 ani am 54 de kilograme si ma mentin. M-am apucat de acest stil de viata acum 5 ani pentru ca ma ingrasem la un moment dat, incepusem sa fac aripioare.
Am renuntat la paine, la dulciuri, paste fainoase. Mananc o data la doua saptamani, spre exemplu, o felie de paine cu vinete… pentru ca-mi plac foarte mult. De abia acum, dupa 5 ani, pot spune ca sunt multumita si ca rezultatele se vad”, a declarat Ilinca Vandici pentru Kfetele.ro.
Vedeta pe care am gasit-o in parc, facand sport, imbracata adecvat, in echipament, ne-a dezvaluit ca acasa nu-i place deloc sa faca miscare.
“Cateodata vin la sport in fiecare zi, daca programul imi permite. Sau de 3- 4 ori pe saptamana. In general fac sport o ora pe zi, dar sunt zile in care reusesc sa fac miscare si doua ore. Pilatesul si yoga ma relaxeaza foarte tare. Acasa nu fac sport ca mi-e lene si nici nu am instrumentele necesare. Vin la sala, imi place. Sau acum, ca a venit primavara, fac miscare in parc, ceea ce-mi place foarte tare pentru ca respir aer curat”, a declarat indragita prezentatoare tv pentru Kfetele.ro.
Instructoarea ei, Corina, are numai cuvinte de lauda la adresa Ilincai. “Abdomene, coapse, fesier… Ilinca este o prezenta in fiecare miercuri cand am clasa. Face cot la cot cu mine. E un client model. Isi da silinta foarte tare, e atenta sa faca toate miscarile corecte”, ne-a spus Corina, instructoarea Ilincai Vandici. (Gabriela Grigoriev)

Prezentatoarea tv face sacrificii ca sa-si mentina silueta.

Dupa 5 ani in care a respectat un regim alimentar si a facut sport, Ilinca se declara multumita de felul in care arata.

##VIDEO45034##



Ilinca Vandici e fericita ca s-a incalzit afara, in sfarsit, si ca, pe langa orele de sport pe care le face in sala, poate iesi si in parc la alergat. Vedeta tv ne-a facut o mica demonstratie, alaturi de instructoarea ei, Corina, in care ne-a aratat cateva exercitii pe care le face pentru a-si mentine silueta si ne-a dezvaluit si ce mananca pentru a nu se ingrasa.



“Dimineata mananc, de exemplu, iaurt degresat cu tot soiul de seminte de in, de canepa, si altele sau pot sa mananc o omleta, doar din albusul de ou, cu o salata de rosii si castraveti, depinde ce am pofta. La pranz, ori mananc o salata cu pui, ori cu ton, ori carne, de orice fel, cu legume la gratar. Intre mese nu-mi prea place sa ciugulesc nimic pentru ca, din punctul meu de vedere, asta e marea gresala pe care multi dintre noi o facem – ciugulim intre mese, iar asta nu ne ajuta, ba dimpotriva, ne ingrasa si mai tare. Iar seara, tot asa… o salata sau un peste, sau fructe si morcovi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Eu mananc morcovi atunci cand stau la televizor si vad un film sau o emisiune preferata. Daca mi-e pofta de ceva, nu ma abtin, mananc, dar putin. 1-2 lingurite de prajitura, inghetata… sau din ce mi-e pofta. Dar doar gust, atat. De vreo 3 ani am 54 de kilograme si ma mentin. M-am apucat de acest stil de viata acum 5 ani pentru ca ma ingrasem la un moment dat, incepusem sa fac aripioare. Am renuntat la paine, la dulciuri, paste fainoase. Mananc o data la doua saptamani, spre exemplu, o felie de paine cu vinete… pentru ca-mi plac foarte mult. De abia acum, dupa 5 ani, pot spune ca sunt multumita si ca rezultatele se vad”, a declarat Ilinca Vandici pentru Kfetele.ro.



Vedeta pe care am gasit-o in parc, facand sport, imbracata adecvat, in echipament, ne-a dezvaluit ca acasa nu-i place deloc sa faca miscare. “Cateodata vin la sport in fiecare zi, daca programul imi permite. Sau de 3- 4 ori pe saptamana. In general fac sport o ora pe zi, dar sunt zile in care reusesc sa fac miscare si doua ore.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Pilatesul si yoga ma relaxeaza foarte tare. Acasa nu fac sport ca mi-e lene si nici nu am instrumentele necesare. Vin la sala, imi place. Sau acum, ca a venit primavara, fac miscare in parc, ceea ce-mi place foarte tare pentru ca respir aer curat”, a declarat indragita prezentatoare tv pentru Kfetele.ro.



Instructoarea ei, Corina, are numai cuvinte de lauda la adresa Ilincai. “Abdomene, coapse, fesier… Ilinca este o prezenta in fiecare miercuri cand am clasa. Face cot la cot cu mine. E un client model. Isi da silinta foarte tare, e atenta sa faca toate miscarile corecte”, ne-a spus Corina, instructoarea Ilincai Vandici. (Gabriela Grigoriev)



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies