TOP 5 lucruri pe care le fac femeile inteligente pentru a deveni teribil de frumoase

TOP 5 lucruri pe care le fac femeile inteligente pentru a deveni teribil de frumoase
TOP 5 lucruri pe care le fac femeile inteligente pentru a deveni teribil de frumoase

O femeie frumoasa si inteligenta stie cum sa iasa in evidenta si cum sa-si puna in valoare atuurile pe care le are.

Orice potential „defect” poate fi remediat in cel mai scurt timp, iar lucrurile care ar putea sa ti se para banale la corpul tau vor deveni, in curand, un adevarat simbol al stralucirii. Iar reteta este mai simpla decat crezi.

Adopta o atitudine de femeie frumoasa


Atitudinea de femeie frumoasa si increzatoare in fortele proprii este la fel de importanta ca frumusetea insasi. Exista femei care sunt departe de a arata precum fotomodelele, insa care se simt foarte bine in propria piele si sunt percepute, in special de barbati, ca fiind fermecatoare.

Chiar daca uneori nu te consideri cea mai frumoasa femeie din lume si ai si zile mai proaste, nu uita sa le oferi celorlalti impresia ca esti stapana pe tine, ca stii care sunt calitatile tale si ca nu te intereseaza parerea celorlalti despre modul in care arati.

Alege hainele care ti se potrivesc


Daca esti o femeie cu o silueta de invidiat, poti purta fara grija haine mulate, insa cu moderatie.
Chiar daca ai un corp perfect, daca alegi sa porti o pereche de pantaloni mulati, opteaza pentru o bluza mai larga. Vei deveni, astfel, o femeie foarte atragatoare, fara sa luneci spre vulgaritate. In plus, hainele largi, alese cu atentie, sunt cele mai bune optiuni pentru femeile care nu se bucura de o silueta „de manual”, insa acest lucru nu le face mai putin frumoase decat celelalte.

Ai mare grija de dantura ta

Dantura reprezinta cea mai importanta carte de vizita a farmecului unei femei.
Pentru a avea o dantura perfecta, trebuie sa mergi la un control stomatologic de doua sau chiar de trei ori pe an. In plus, poti apela la anumite proceduri de infrumusetare, precum restaurarea functionala cu implanturi dentare daca ai vreun dinte lipsa si/sau prin fatetarea danturii. Fatetele dentare sunt carapace subtiri, cimentate pe dantura naturala cu un adeziv special, care imita aspectul dintilor. Prin aplicarea unor fatete dentare vei obtine un zambet de-a dreptul fermecator, deoarece ele rezolva si probleme precum strungareata sau dintii ciobiti.
Fatetele dentare pot fi turnate din diferite tipuri de materiale, insa trebuie sa vorbesti direct cu un medic stomatolog pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine. Spre exemplu, la clinica IVORY ii poti cere, online, unui medic stomatolog cateva lamuriri suplimentare, iar acesta iti va raspunde in cel mai scurt timp.

Alege parfumul potrivit pentru tine

O femeie frumoasa si fermecatoare trebuie sa fie intotdeauna foarte atenta cu privire la parfumul pe care il foloseste.
Insa, atunci cand vrei sa cumperi un parfum, mergi intr-un magazin de specialitate si aplica direct pe piele cateva parfumuri. Mirosul acestora din primele 5 pana la 30 de minute iti dezvaluie nota lor de varf. Insa fii rabdatoare, paraseste magazinul si miroase, din nou, parfumul dupa cateva ore, deoarece vei avea acces la nota sa de mijloc si la nota de baza, care te-ar putea surprinde intr-un mod neplacut, in functie de reactia chimica dintre pielea ta, care este unica, si parfumul dorit.


Alege coafura potrivita

Coafura potrivita tine de forma fetei tale, de culoarea parului, de volum si de grosimea firului de par. Daca prietena ta se afiseaza cu o coafura care ii incadreaza chipul perfect si pare foarte atragatoare cu noul ei look, nu inseamna ca si tie ti s-ar potrivi in aceeasi masura. Cere sfatul unui hair stylist. Acesta va sti intotdeauna care este cea mai buna solutie pentru tine.
In plus, o coafura reusita, chiar daca va costa mai mult decat o simpla tunsoare, te va scuti de multe vizite la coafor pentru diferite retusuri, deci vei economisi mai multi bani si, evident, mult mai mult timp. Si vei arata incredibil de bine!

Foto: pixabay.com

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum arată fetița lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Concurentul este un tătic mândru: „Te iubesc dincolo de cuvinte”- kanald.ro

Citește și: "Fata mea putrezește în mormânt, el..."- Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Stabilitate emoțională în relații: 4 semne revelatoare ale atașamentului sigur și importanța lor în interacțiunile adulților

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

De ce nu mai vor copiii lui Alin Oprea să știe de el: "Și eu m-am simțit abandonat și trădat și poate și ei s-au simțit la fel"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

A murit Preotul Gheorghe! Breaking news


Cookies