Obiceiuri care te fac sa pierzi kilograme! Stiai ca e bine sa bei apa cu gheata?

Obiceiuri care te fac sa pierzi kilograme! Stiai ca e bine sa bei apa cu gheata?
Obiceiuri care te fac sa pierzi kilograme! Stiai ca e bine sa bei apa cu gheata?

Cercetatorii au gasit conexiuni intre anumite obiceiuri si cresterea sau scaderea in greutate a oamenilor. Sunt cateva lucruri abslout banale, de care habar nu aveai ca iti pot influenta greutatea.

Crescand aportul zilnic de apa poti sa pierzi in greutate. Asigura-te ca apa este foarte rece, eventual cu gheata. Cercetatorii  germani au descoperit ca persoanele care beau pana la sase cani de apa rece pe zi, metabolismul lor este mai “odihnit” cu 12%. Oamenii de stiinta cred ca corpul  trebuie sa lucreze mai mult pentru a aduce apa la o temperatura normala, inainte de a trece la digestia ea.

In timp, acest lucru te poate ajuta sa pierzi in greutate.

Stand intr-o camera racoroasa, poti sa pierzi in greutate. In  ultimul deceniu, temperatura medie interioara a crescut cu mai multe grade, iar greutatea corporala medie a crescut cu mai multe kilograme. Sa fie doar coincidenta? Oamenii de stiinta nu cred acest lucru. Corpurile noastre au evoluat pentru a lucra  si a ne pastra calldura atunci cand vremea e rece.

Cercetatorii din Olanda au descoperit ca oamenii care au petrecut o saptamana  in camere cu temperatura medie de 16 grade, au pierdut in greutate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Dormi noaptea intr-o camera fara nici o luminita. Pastrarea unei lumini de noapte, care poate fi si doar lumina de la tableta,  te poate ingrasa, sustin cercetatorii de la Ohio State University, care au realizat un studiu.

 Astfel, subiectii care au dormit cu o lumina slaba au avut modificat ritmul cardiac, ceea ce i-a facut sa nu aiba un somn adanc si sa manance mai mult in timpul zilei, ducand la concluzia ca lumina duce la modificari hormonale.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies