Horoscop Minerva 2018: Schimbari radicale, care pot aduce la o stabilitate - Generalitati, provocari si oportunitati

Horoscop Minerva 2018: Schimbari radicale, care pot aduce la o stabilitate - Generalitati, provocari si oportunitati
Horoscop Minerva 2018: Schimbari radicale, care pot aduce la o stabilitate - Generalitati, provocari si oportunitati

2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viaţa lor. De fapt, vor face faţă mai multor situaţii, vor arăta o atitudine responsabilă şi matură în alegerile lor iar acest lucru îi va surprinde chiar şi pe ei la început.

TAUR 2018

Relaţiile afective îi vor bulversa pe nativii Taur în 2018. Veţi avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în lunile Mai, Iulie-August şi Octombrie-Noiembrie. Chiar şi cele mai solide relaţii vor fi zguduite din temelii, se repetă istoria din 2016, pe care au trăit-o nativii Taur-Balanţă (opoziţia Jupiter-Uranus), numai că sub o manieră mult mai subtilă, cu aer de şantaj, de ameninţare. Relaţiile ce se vor construi în acest an vor fi atipice, veţi accepta mult mai multe defecte la partener.

GEMENI 2018

Capitolul sentimental pentru nativii Gemenii în 2018 nu pune decât paie pe foc: vor exista episoade de certuri, de dispute, de ameninţări, iar în urma acestor altercaţii Gemenii se pot trezi şi singuri. Lunile Iunie-Iulie vor fi cele mai tensionate la acest capitol, Gemenii nu vor mai trece cu vederea greşelile pe care le fac ceilalţi faţă de ei, motiv pentru care 2018 va fi un an al adevărului.

Totuşi, la finele anului, cei din semnul Gemenilor au posibilităţi de a întâlni persoane noi, de a oficializa o relaţie. Astfel, începând cu Septembrie-Octombrie 2018, Gemenii se pot implica în aventuri.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Zodii de oameni falsi - Te ataca pe la spate, atunci cand nu te astepti

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies