Genial! Cum scapi de piatra de pe dinti la tine acasa! Este atat de usor!

Genial! Cum scapi de piatra de pe dinti la tine acasa! Este atat de usor!
Genial! Cum scapi de piatra de pe dinti la tine acasa! Este atat de usor!

Piatra care se depune treptat pe dintii tai ii poate afecta serios. Daca ti-e teama ca o procedura de curatare a tartrului in cabinetul unui stomatolog este dureroasa si costisitoare, atunci ai putea sa faci asta chiar acasa.

 

Foloseste sare de mare! Aceasta contine calciu, magneziu, fosfor, sodiu si fier, nutrienti care intaresc gingiile, protejeaza impotriva tartrului si a respiratiei urat mirositoare. Bogata in iod, sarea de mare are proprietati antibacteriene si ajuta la neutralizarea acizilor. Sarea creste productia de saliva, iar saliva creeaza o bariera care protejeaza smaltul dintilor.
Asadar, pune pe periuta o lingurita de sare si periaza-ti dintii.
Poti, de asemenea, sa pui o lingura de sare de mare in 100 ml apa calda si dupa ce se dizolva sarea, clateste gura timp de 30 de secunde.
Sursa

Foloseste sare de mare! Aceasta contine calciu, magneziu, fosfor, sodiu si fier, nutrienti care intaresc gingiile, protejeaza impotriva tartrului si a respiratiei urat mirositoare. Bogata in iod, sarea de mare are proprietati antibacteriene si ajuta la neutralizarea acizilor.

Sarea creste productia de saliva, iar saliva creeaza o bariera care protejeaza smaltul dintilor. 

Asadar, pune pe periuta o lingurita de sare si periaza-ti dintii. Poti, de asemenea, sa pui o lingura de sare de mare in 100 ml apa calda si dupa ce se dizolva sarea, clateste gura timp de 30 de secunde.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, a supus-o pe mama sa detectorului de minciuni! Ce întrebări incomode i-a adresat fata: „Când te-a pupat tata prima dată, ți-a plăcut?”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

”Poate să stea în picioare” Florin Piersic a început procesul de recuperare după operația la genunchi

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi, gest neașteptat la adresa Juliei! „Te rog să nu mai stai cu spatele la mine, că mănânc și mi se duce cu noduri!” Aflați cum va reacționa Virginia, joi, 16 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies