Dieta ruseasca! Uite cum slabesti mult si usor in doua luni

Publicat la: 09:44, 20 Ianuarie

Nutritionistii rusi recomanda sa limitati consumul de carbohidrati, in special zaharurile, deoarece se dizolva repede in organism si se transforma in grasime.

Nu este recomandat consumul de condimente dure, iar piperul, muștarul și maioneza nu se consumă în cantități prea mari. Din meniul dietei rusești sunt excluse alimentele afumate și sărate, cu excepția verzei murate (îmbunătățește digestia). Sunt excluse și băuturile alcoolice. Dieta rusească ar trebui să fie urmată timp de cel puțin două luni. Iată și meniul unei săptămâni:

Luni
Mic dejun: 100 g pește fiert, 150 g salată de varză, mazăre verde, morcovi fierți, o ceașcă de cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 150 g carne fiartă, 100 de grame de brânză de vaci, 2 mere.
Prânz: supă de legume, 150 g salată de varză și morcovi, 1 ceașcă de compot de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, o ceașcă de ceai fără zahăr.

Marti
Mic dejun: 200 g salată de varză tocată, mazăre verde și ceapă, asezonată cu ulei vegetal, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 1 cană iaurt.
Prânz: 100 g pește fiert, un pahar de suc de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, 1 portocală.

Miercuri
Mic dejun: 1 ou fiert moale ou, 1 felie pâine prăjită, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 100 g terci de cereale cu fructe.
Prânz: 150 g carne de pui slabă fiartă, 2 mere, 1 portocală.
Cină: salată condimentată cu ulei vegetal, 1 cană suc de mere.

Joi
Mic dejun: 1 ceasca iaurt, 1 biscuit.
Gustare: salata de legume crude, asezonata cu ulei vegetal.
Pranz: 100 g carne fiarta, 150 de grame de salata de varza acra si ceapa verde.
Cina: un bol de supa de legume, 100 g morcovi rasi proaspeti, cu un pic de maioneza.

Vineri

Mic dejun: 3 linguri branza de vaci, o ceasca de cafea neagra, fara zahar.
Gustare: 2 mere, 2 portocale, 1 pahar suc de portocale.
Pranz: 1 mezel dietetic, 150 g varza proaspata cu suc de lamaie, 1 pahar suc de portocale.
Cina: 150 g peste slab fript, 100 g coacaze negre, un pahar de apa minerala.

Sambata
Mic dejun: 100 de grame de carne fiarta, 100 de grame de varza acra.
Gustare: 100 g branza de vaci fara grasimi.
Pranz: un bol de legume sau supa de ciuperci, o bucata mica de paine neagra.
Cina: 1 bucata de carne de porc la gratar, 100 de grame de sfecla fiarta, o ceasca de ceai fara zahar.

Duminica
Mic dejun: 100 de grame de fulgi de ovaz cu 1 lingura miere.
Gustare: 150 g de salata de fructe dupa cum se doreste.
Pranz: 100 g peste fiert, 150 g salata de legume crude asezonata cu ulei vegetal.
Cina: 100 de grame de carne de pui fiarta, 2 cartofi fierti, 1 mar, 1 cana suc de mere.

Sursa

Daca ti-a placut acest articol, spune-le si prietenelor tale
ULTIMELE ARTICOLE