Dieta cu ridichi! Slabeste pana la 5 kilograme in 7 zile

Dieta cu ridichi! Slabeste pana la 5 kilograme in 7 zile
Dieta cu ridichi! Slabeste pana la 5 kilograme in 7 zile

Ridichile sunt ideale pentru slabit, prin continutul lor ridicat de minerale, vitamine si fibre, care odata ajunse in tubul digestiv, se comporta ca o veritabila sugativa de grasimi, toxine si apa in exces.

Cum se face o cura cu ridichi? Consumati, de 2 ori pe zi, o portie de salata de ridichi, inaintea meselor. Pe langa efectele sus amintite, ridichile va vor face si sa va simtiti "satul", mancand mai putin. Durata curei este de 3-4 saptamani. Ridichile trebuie sa fie proaspete, iar salata se consuma imediat, nu se pastreaza la frigider.

Salata de ridichi


Ingrediente: 3-4 ridichi rosii, mari si proaspete, 4-5 foi de salata verde, patrunjel, ceapa verde dupa gust, suc de lamaie, cateva picaturi de ulei de masline.



Taiati ridichile in felii subtiri, adaugati si amestecati salata verde, patrunjelul si ceapa maruntite, sucul de lamaie si uleiul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită: „Bunica mea nu știa că îi lipsesc bani. La câți bani avea, nu știa.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies