Cum te pregatesti pentru spovedanie

Cum te pregatesti pentru spovedanie
Cum te pregatesti pentru spovedanie

Daca omul ar ramane la fel de pur toata viata, asa cum era in clipa in care a primit Taina Botezului, poate ca nu ar mai fi nevoie sa se spovedeasca.

Insa, cu trecerea anilor, reusim sa gresim in fata lui Dumnezeu, cu gandul, cu vorba, cu fapta sau cuvantul. Si pentru ca se apropie Craciunul, afla cum te pregatesti pentru spovedanie.

Pregătirea pentru Spovedanie nu constă în a-ţi aminti, pe cât posibil, toate păcatele, eventual a le trece pe o listă, ci în a realiza o stare de concentrare şi seriozitate în rugăciune care să te facă să-ţi vezi păcatele ca şi când ar fi puse sub reflector.

Dacă nu faci asta, înseamnă că nu vii în faţa duhovnicului cu „inima înfrântă şi smerită” şi cu sentimentul pocăinţei, ci doar cu un repertoriu de păcate, sau cu o minuţioasă disertaţie despre ele.

Citeste continuarea aici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies