Cinci metode de a-ti tonifia bratele fara echipament sportiv! Incearca aceste trucuri!

Cinci metode de a-ti tonifia bratele fara echipament sportiv! Incearca aceste trucuri!
Cinci metode de a-ti tonifia bratele fara echipament sportiv! Incearca aceste trucuri!

Ai slabit mult si ti-a ramas piele in exces? Aceste exercitii te ajuta sa-ti tonifiezi bratele imediat.

 

1. Flotari la perete- Sunt simple si eficiente. Te ajuta sa lupti cu gravitatia si se concentreaza pe extensia tricepsului. Gaseste un perete drept si stai la o distanta confortabila pentru tine de perete. Pune-ti mainile pe perete, la aceeasi deschidere cu cea a umerilor. Incepe sa faci flotari si nu uita sa respiri.
2. Exericitii in maini, pe podea- Este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tonifierea corpului.
Stai pe podeaa si tine-ti genuchii indoiti, cu picioarele si degetele inainte. Incordeaza muschii taliei si cei ai posteriorului in timp ce te ridici de la podea. Lasa-te usor apoi pe maini, fara a atinge podeaua. Repeta.
3. Cercuri cu bratele- Tine-ti bratele in lateral, la nivelul umerilor. Cu palmele indreptate spre podea, roteste bratele intr-o jumatate de cerc inainte, pana cand degetul mare indica podeaua.
Apoi roteste inapoi.
4. Stai pe brate- Ramai in pzitie de flotare, cu tot corpul incordat, pentru 30 de secunde sau mai mult.
Sursa: buynongmoseeds.com

1. Flotari la perete- Sunt simple si eficiente. Te ajuta sa lupti cu gravitatia si se concentreaza pe extensia tricepsului. Gaseste un perete drept si stai la o distanta confortabila pentru tine de perete.

Pune-ti mainile pe perete, la aceeasi deschidere cu cea a umerilor. Incepe sa faci flotari si nu uita sa respiri.

2. Exericitii in maini, pe podea- Este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tonifierea corpului. Stai pe podeaa si tine-ti genuchii indoiti, cu picioarele si degetele inainte. Incordeaza muschii taliei si cei ai posteriorului in timp ce te ridici de la podea. Lasa-te usor apoi pe maini, fara a atinge podeaua.
Repeta.

3. Cercuri cu bratele- Tine-ti bratele in lateral, la nivelul umerilor. Cu palmele indreptate spre podea, roteste bratele intr-o jumatate de cerc inainte, pana cand degetul mare indica podeaua. Apoi roteste inapoi. 

4. Stai pe brate- Ramai in pozitie de flotare, cu tot corpul incordat, pentru 30 de secunde sau mai mult.

Sursa: buynongmoseeds.com

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies