Cinci fructe recomandate vara pentru a avea o silueta de invidiat

Cinci fructe recomandate vara pentru a avea o silueta de invidiat
Cinci fructe recomandate vara pentru a avea o silueta de invidiat

Fie ca le consumi ca atare, intr-o salata de fructe, ori in preparate in smoothie-uri, sucuri sau chiar inghetata home-made, fructele reprezinta desertul perfect pentru o silueta de invidiat.

1. Piersici

Piersicile zemoase si aromate evoca perfect atmosfera de vara. Ele sunt cle mai gustoase in lunile iunie si iulie si sunt perfecte pentru zilele calde de vara. O singura piersica este suficienta pentru a acoperi necesarul zilnic de vitamina C.

2. Cirese

Ciresele sunt considerate super-fructe datorita numeroaselor proprietati pe care le au: diuretice, anticancerigene, antiinflamatorii, energizante ssi regeneratoare.

3. Pepene galben

Si pepenele galben este unul dintre fructele vedeta a sezonului, cu numeroase beneficii pentru organism, cel mai important fiind cel de hidratare. Bun pentru potolirea setei, hipocaloric si foarte diuretic, pepenele galben ocupa un loc special in regimul alimentar al celor car tin de silueta.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Ce se intampla daca iti trosnesti degetele? Nu o sa mai faci asta niciodata

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Cine este Elena Nechifor, femeia care îl sprijină necondiționat pe Mihai Albu în lupta cu cancerul: "Am fost destul de transparentă, nu am vrut să-i ascund absolut nimic"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ce mesaj a transmis Bianca de la „Casa iubirii”, la o lună de la despărțirea de Ionuț! „Stelele mi-au spus că o să fim...”. Fanii speră la o împăcare

A murit Preotul Gheorghe! Breaking news


Cookies