Ceaiul de sanziene, leac magic impotriva multor afectiuni grave. Cum trebuie consumat

Ceaiul de sanziene, leac magic impotriva multor afectiuni grave. Cum trebuie consumat
Ceaiul de sanziene, leac magic impotriva multor afectiuni grave. Cum trebuie consumat

Studii recente au aratat ca terapia cu sanziene este un remediu pentru peste 48 de afectiuni, de la cele tiroidiene si cutanate, boli de rinichi sau ficat si pana la epilepsie.

In prezent, ceaiul de flori de sanziene este recomandat pentru tratarea afectiunilor tiroidei, atat a hiper functiei cat si a hipofunctiei, avand capacitatea de a normaliza activitatea glandei tiroide.

Ceaiul de flori de sanziene este recunoascut ca avnd capacitatea de sedativ usor, antispastic, diuretic, depurativ, dar si pe aceea de antiseptic urinar foarte eficient. Florile de sanziene sau efect antireumatic, laxativ, usor afrodisiac.

Medicina populara recomanda florile de sanziene pentru tratarea unor afectiuni des intalnite la femei, iar ceaiul de flori de sanziene este cuprins in farmacia verde.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Sursa: frunza-verde.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Maria Cârneci a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un părinte bun. Cum și-a crescut artista fiul: „L-am crescut așa de frumos și mereu am vorbit cu el ca și cu un prieten.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies