Alimente excelente pentru memorie! Sigur nu le stiai!

Alimente excelente pentru memorie! Sigur nu le stiai!
Alimente excelente pentru memorie! Sigur nu le stiai!

Asadar, daca vrei sa redevii persoana concentrata, organizata si dedicata vietii sale profesionale, dar si personale, ai putea incepe sa incluzi in dieta alimentele de mai jos.

 

Ciocolata neagra
Cand nu te poti aduna si incepe munca, o bucatica de ciocolata neagra ar putea sa iti limpezeasca mintea. Cercetatorii au descoperit ca ciocolata neagra, consumata cel putin o data pe saptamana imbunatateste memoria si ajuta la o mai buna concentrare si organizare. Nu uita, insa, ca doar cea neagra are acest efect.
Oua
Bogate in colina, ouale ajuta memoria, capacitatea de a ne odihni, dar si functiile creierului.
In cazul in care ouale de gaina ti se par prea grele, poti opta pentru cele de prepelita, o alternativa gustoasa, dar si sanatoasa. La fel, indiferent pentru care ai opta, asigura-te ca ouale sunt bio, din sursa sigura.
Nuci
Chiar daca acum sunt la moda tot felul de nuci exotice, noi te sfatuim sa optezi tot pentru clasicele nuci romanesti.
O mana de astfel de nuci poate reprezenta portia ta de energie pentru o zi intreaga. In plus, nucile ajuta memoria si capacitatea creierului de a procesa informatiile primite.
Sursa

Ciocolata neagra

Cand nu te poti aduna si incepe munca, o bucatica de ciocolata neagra ar putea sa iti limpezeasca mintea. Cercetatorii au descoperit ca ciocolata neagra, consumata cel putin o data pe saptamana imbunatateste memoria si ajuta la o mai buna concentrare si organizare.

Nu uita, insa, ca doar cea neagra are acest efect. 

Oua

Bogate in colina, ouale ajuta memoria, capacitatea de a ne odihni, dar si functiile creierului. In cazul in care ouale de gaina ti se par prea grele, poti opta pentru cele de prepelita, o alternativa gustoasa, dar si sanatoasa. La fel, indiferent pentru care ai opta, asigura-te ca ouale sunt bio, din sursa sigura. 


Nuci

Chiar daca acum sunt la moda tot felul de nuci exotice, noi te sfatuim sa optezi tot pentru clasicele nuci romanesti. O mana de astfel de nuci poate reprezenta portia ta de energie pentru o zi intreaga. In plus, nucile ajuta memoria si capacitatea creierului de a procesa informatiile primite.

Sursa

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Horoscop 21 mai 2024. O zodie va începe să facă noi activități care să îi pună în valoare

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies