Acest leac "magic" vindeca toate bolile pamantului!

Acest leac
Acest leac "magic" vindeca toate bolile pamantului!

Se spune ca, pentru a trai, organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, toate regasindu-se in rasina Mumio.

Ca biostimulator influenteaza pozitiv organismul uman, reprezinta un mijloc antitoxic, adaptogenic si intaritor, restabileste functionarea scazuta a nervilor periferici sau a centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza celulelor, activeaza sistemul imunitar, reguleaza procesele oxidanto-restabilizatoare.

BOLI DE STOMAC: ulcer, ulcer duodenal, boli ale organelor ce participa la digestie (stomac, ficat, splina), vezica urinara (daca se retine urina), colite, gastrite; mod de administrare: pe stomacul gol, 1-2 ori pe zi dimineata si seara inainte de culcare timp de 25-28 de zile.

In cazul unor afectiuni netratate la timp se recomanda reluarea acestui ciclu.

HEMOROIZI:
se administreaza pe stomacul gol, de 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, in cantitate de 0,2g/doza. Un lucru foarte important in timpul tratamentului este ungerea constanta, in adancime (pana la 10mm in interior), a orificiului anal cu extract de Mumio in amestec cu miere, cantitate: 1:5, 1:8.

OTITA PURULENTA: inflamarea urechii medii, slabirea auzului.
Se picura cate 0,4g de exctract din Mumio in amestec cu ulei, in proportie de 1:10, de cate 2 ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare. Se poate utiliza si o cantitate de 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu lapte sau miere. Acest tratament grabeste scurgerea puroiului si creste functia anti-inflamatoare.

DURERI DE CAP, MIGRENE, AMETELI, EPILEPSIE, PARALIZIA NERVULUI FACIAL: se administreaza 0,2-0,3g de extract din Mumio in amestec cu lapte si miere in proportie de 1:20, de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare, timp de 25 de zile.
In cazul afectiunilor netratate la timp tratamentul trebuie repetat dupa o pauza de 10 zile.

BALBAIALA: se administreaza un amestec din extract- 0,2g si miere in proportie de 1:5, 1:8. acest tratament trebuie sa dureze cel putin 4-6 luni.

SANGERARI NAZALE: se picura in fiecare nara o cantitate de 0,1g de extract din Mumio in amestec cu ulei de camfor in proportie de 1:5, 1:8 (cantitatea totala este de 1,2g/doza).
Sangerearea dispare dupa 2 cicluri de tratament, acestea durand fiecare cate 25 de zile, cu 10 zile pauza intre ele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies