30 de semne ca treci printr-o dereglare hormonala! Vezi cum se manifesta si ce trebuie sa faci

30 de semne ca treci printr-o dereglare hormonala! Vezi cum se manifesta si ce trebuie sa faci
30 de semne ca treci printr-o dereglare hormonala! Vezi cum se manifesta si ce trebuie sa faci

Dereglarile hormonale sunt epidemice in zilele noastre. Cand vorbim despre hormoni trebuie sa ne gandim ca la o simfonie.

Acestia interactioneaza si sunt interdependenti motiv  pentru care atunci cand unul  dintre hormoni este afectat, ceilalti il urmeaza. In acest articol vom vorbi despre dereglarile hormonale la femei.
Publicitate

Sunt numerosi factori care pot duce la dereglarile hormonale, vestea buna este ca femeile pot remedia aceste dezechilibre fara sa apeleze la medicamente. Femeile sufera de modificari ale dispozitiei si comportamentului din cauza celor 3 P – pubertate, sindromul premenstrual si peri-menopauza, sau din cauza celor trei M – crampe menstruale, menopauza si anxietate mentala.



Se considera ca fiind normal ca femeile sa sufere din cauza ciclului de viata reproductiv, insa este o credinta complet gresita. Motivul pentru care femeile sunt afectate de aceste dereglari la nivelul hormonilor este stilul de viata nesanatos: consumul de alcool, fumatul, consum ridicat de zahar si carbohidrati, consumul zilnic de produse lactate, glutenul, lipsa activitatii fizice, expunerea la madiul toxic si stresul cronic.

Citeste continuarea pe andreilaslau.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies