Zodiile și culorile. Ce culoare se potrivește fiecărei zodii


În funcție de fiecare zodie în parte, fiecare persoană este caracterizată chiar și de culori. Însă știați care este culoarea care vă reprezintă cel mai bine?


In articol:

Aflați din rândurile următoare care este mai exact culoarea care se potrivește pentru fiecare zodie în parte. În plus, descoperiți și care este culoarea sau poate chiar culorile care vi se potrivesc, în funcție de zodia pe care o aveți.

 

Berbecului i se potrivește culoarea  roşu-sângeriu

Zodia  Berbec   este cunoscută pentru faptul că deține anumite nuanţe asociate cu pasiunea şi cu îndrăzneala pe care o au în general, faţă de relaţiile cu alţi oameni.

Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este chiar roşul-sângeriu. Această nuanță semnifică energie, agresivitate, dar şi puritate. De asemenea, este o culoarea chiar reprezentativă din toate punctele de vedere, pentru nativii zodiei Berbec, datorită faptului că le pătrunde adânc în suflete şi se pliază numai bine, atunci când vine vorba despre ambiţia lor.

Taurului i se potrivește culoarea kaki

Zodia Taur este cunoscută pentru faptul că are o fire mai aventurieră. Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este chiar nuanţa kaki. Pe lângă faptul că îi reprezintă cel mai bine, este și o culoare benefică pentru aceștia. Sunt încăpățânați din fire, astfel încât aleg să poarte culoarea verde. Astfel, reușesc să îți păstreze spiritul tânăr şi plin de viaţă.

Geamănului i se potrivește culoarea verde

Zodia Gemeni este cunoscută pentru faptul că are o fire mai emotivă. Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este chiar culoarea verde, prin intermediul căreia reușesc să își exprime cel mai bine emoţiile și trăirile. Aceștia fac parte din categoria zodiilor care se află într-o continuă schimbare, mereu gânditoare, iar culoare verde este cea care îi ajută să fie în armonie cu cei din jur.

Racului i se potrivește culoarea violet

Zodia Rac este cunoscută pentru faptul că are o fire mai timidă, dar și o profunzime a gândurilor şi a stărilor sufleteşti. Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este chiar culoarea violet. Aceasta este culoarea care este considerată cea mai profundă dintre toate și îi ajută pe cei din zodia Rac să fie mai optimişti, aspect de care au nevoie tot timpul.

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Horoscop 21 IUNIE 2022. Află ce zodie primește ajutor din partea superiorilor

 

Leului i se potrivește culoarea portocaliu

Zodia Leu este cunoscută pentru faptul că are o fire care le permite să se afle în centrul atenţiei. Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este chiar culoarea portocaliu. În momentul în care aceștia poartă culori aprinse, precum este nuanța portocaliu, îi va scoate în evidenţă cu adevărat. Astfel încât, prin intermediul acestei culori, aceștia au un plus de carismă şi voie bună atunci când se află în prezenţa altor persoane.

Fecioarei i se potrivește culoarea pastelat ă

Zodia Fecioară este cunoscută pentru faptul că are o fire   liniştită. Prin urmare, culoarea sau culorile care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, sunt cele pastelate. Indiferent că este vorba despre corai, bleu, lila, verde pastel sau roz prăfuit, toate aceste culori liniştesc zodia Fecioară.

Balanței i se potrivește culoarea cerului

Zodia Balanță este cunoscută pentru faptul că are o fire prin intermediul căreia îi place să atragă doar bunătate şi frumuseţe în viaţă. Prin urmare, culoarea sau culorile care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, sunt cele ale cerului. Printre acestea se numără și albul, rozul pal şi albastrul, fiind culorile care îl ajută să fie pacifiști, oferindu-le armonie şi echilibru.

Scorpionului i se potrivește nonculoarea negru

Zodia Scorpion este cunoscută pentru faptul că are o fire care o face adesea să fugă de responsabilităţi. Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este negru. Sunt persoane care nu pot fi descifrate cu uşurintă, iar această nonculoarea le oferă stabilitate şi siguranţă.

horoscop kfetele azi

Citeste si: Horoscop 20 IUNIE 2022. Află ce zodie face schimbări esențiale

 

Săgetătorului  i se potrivește culoarea galben

Zodia Săgetător este cunoscută pentru faptul că are o fire creativă. Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este galben. Prin intermediul acestei culori, zodia Săgetător primește optimism, mai multă creativitate şi, evident, fericire.

Capricornului i se potrivește culoarea neutră

Zodia Capricorn este cunoscută pentru faptul că are o fire și un spirit justiţiar. Prin urmare, culoarea sau culorile care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, sunt cele neutre şi închise. Printre aceste culori se află și albul, griul, negrul, bleumarinul şi indigoul. Prin intermediul acestor culori, zodia Capricorn primește puterea necesară, pentru a-şi vindeca rănile.

Vărsătorului i se potrivește culoarea electrică

Zodia Vărsător este cunoscută pentru faptul că are o fire prin intermediul căreia este atrasă de lucrurile noi, trendurile şi mondenităţile. Prin urmare, culoarea sau culorile care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, sunt cele electrice. Printre aceste culori se află și albastrul, violetul, rozul sau galbenul. Prin intermediul acestor culori atrăgătoare, zodia Vărsător primește creativitate.

Peștelui i se potrivește culoarea turcoaz

Zodia Pești este cunoscută pentru faptul că are o fire liniștită, însă nu mereu este așa. Prin urmare, culoarea care îi reprezintă pe aceștia cel mai bine, este turcoaz. Este benefică atunci când zodia Pești se află într-o stare mai depresivă, pentru că această culoare a oceanului o ajută să se liniștească, să devină mai optimistă şi mai zâmbitoare.

horoscop 2022

Citeste si: Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022


Abonează-te pe

Citește și:

De ce se electrizează părul

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Leacuri bătrânești pentru somn

Horoscop 23 iunie 2022. Află ce zodie va reveni la gânduri mai bune

Horoscop 22 iunie 2022. Află ce zodie face un pas înapoi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri