Zodiile care TE IUBESC, dar nu iti spun


Nu toata lumea stie sa isi exprime sentimentele, chiar si daca sunt cele mai nobile si eliberatoare din lume. Urmatoarele 4 zodii te iubesc, dar nu iti spun, pentru ca nu stiu cum sa o faca.

1. CAPRICORN

Este atat de orgolios incat si daca tanjeste foarte mult dupa afectiunea cuiva, nu ii va arata niciodata asta. Ii este teama ca ceilalti sa ii vada slabiciunile pentru ca, desi considera ca dragostea este un sentiment nobil, denota in acelasi timp si o lipsa de fermitate ce nu trebuie dezvaluita niciodata.

2. BERBEC

Nativul Berbec este cel mai incapatanat din zodiac. Acesta isi exprima sentimentele de dispret cu o lejeritate mai mare decat cele de iubire. Daca vrei sa stii ca un Berbec tine la tine, nu te astepta sa iti faca daruri scumpe sau sa te invite in oras foarte des.

3. GEMENI


Geamanul nu stie sa arate daca iubeste pe cineva. Ajunge sa faca o serie de greseli si o da in bara din cauza confuziei pe care si-o creeaza in minte. Multi il catalogheaza fals si mincinos, insa el este doar vulnerabil in fata iubirii.

4. FECIOARA

Fecioara cand iubeste o face din toata inima. Acest nativ considera ca dragostea nu trebuie exprimata prin cuvinte, ci prin fapte. Nu stie foarte bine cum sa faca fata situatiilor tensionate si se intimideaza excesiv in fata persoanei pe care o place.

Sursa: Revista Teo


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri