Zodiile care sunt afectate de Luna Plina in aceasta noapte! Schimbarile majore pe care le fac in viata lor


Daca in urma cu o zi a avut loc Echinoctiul de toamna, atunci in seara aceasta va avea loc fenomenul Lunii Pline. O zodie va fi afectata si va avea parte de suisuri si coborasuri pana spre jumatatea lunii octombrie.

In aceasta seara are loc fenomenul Lunii Pline. Una dintre zodii va fi afectata de energiile care se vor rasfrange asupra ei. Nu doar ca va avea parte de suisuri si coborasuri, dar se pare ca va fi pusa in situatia de a face alegeri importante pentru viitor.

Este vorba despre zodia Berbec. Luna Plina din aceasta noapte ii va face pe nativii Berbeci, pana pe data de 8 octombrie, sa fie bulversati, emotivi, poate chiar si panicati. De asemenea, au ocazia de a lua alegeri utile pentru viata lor: sa treaca peste anumite obstacole, sa prinda curaj, sa renunte la diferite obiceiuri si chiar si aiba parte de niste schimbari pozitive.

Pe de alta parte, nativii Berbeci trebuie sa aiba grija si la persoanele care se afla langa ei. Trebuie sa-si aleaga oameni care chiar tin la ei si care ii vor sustine in toate demersurile catre o viata mai buna, mai pozitiva.

De asemenea, nici celelalte zodii nu sunt date la o parte, deoarece si pentru acestea vor fi schimbari majore, mai ales in comportament, simturi, sentimente si chiar si cariera. 

DISTRIBUIE
acest articol


Hot

A murit poliţistul Costel Agavriloaie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri