Zodiile care se logodesc până la finalul anului


Care sunt zodiile care primesc întrebarea cea mare din partea partenerului de viață.

Ultimele luni ale anului 2019 vin cu multe surprize pentru trei zodii, care își iau inima în dinți și fac pasul cel mare până de Revelion. Iată care sunt zodiile care se logodesc până la finalul anului:

Nativii zodiei Pești așteaptă de ani de zile un inel din partea partenerului de viață, iar momentul cel mare a venit pentru acești nativi. Peștii vor avea parte de o surpriză de proporții, tocmai atunci când se așteptau cel mai puțin, iar la realizarea ei vor contribui toți cei dragi lor.

Citeste si: Horoscop 15 octombrie. Trei ceasuri rele pentru trei zodii

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14- 20 octombrie. Zodiile care vor avea o săptămână dificilă

Citeste si: Horoscopul runelor pentru 14- 20 octombrie 2019. O perioadă plină de surprize

A venit momentul ca natiivi zodiei Pești să facă acest pas important din viața lor, iar toate temerile lor se vor risipi odată cu întrebarea cea mare.

A doua zodie care se pregătește de nuntă anul viitor este zodia Rac. Relația cu partenerul de viață decurge din ce în ce mai bine, așa că nu este niciun impediment pentru a nu trece la nivelul următor al relației. În fond, tot ce vor să facă este să construiască o familie și un „cuib” în care să fie fericiți alături de persoana iubită, iar visul lor cel mai mare este pe cale să se împlinească. Cererea în căsătorie va fi una extrem de specială, la fel ca persoana căreia i se va adresa.

Nici nativii zodiei Balanță nu mai au răbdare și, chiar dacă de obicei sunt extrem de schimbători, se anunță o schimbare majoră în plan sentimental în acest an. A venit vremea ca nativii zodiei Balanță să ia o decizie importantă în viața lor. Iar dacă au găsit persoana potrivită care îi completează, ar fi bine să nu o lase să plece.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul runelor pentru 14 - 20 octombrie 2019. O perioadă plină de surprize

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14 - 20 octombrie. Zodiile care vor avea o săptămână dificilă

Horoscop săptămânal 14 - 20 octombrie 2019. Două zodii primesc mulți bani

Cum ne influențează Luna Plină! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: Fenomenul, care are loc în noaptea de duminică, afectează fiecare zodie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri