Zodiile care încep luna septembrie în lacrimi


Luna nu începe cu vești bune pentru aceste zodii.


In articol:

Luna septembrie vine cu multe schimbări pentru mai multe zodii, care sunt pregătite să înceapă un nou capitol în viața lor.

Din păcate, pentru câteva zodii, luna nu începe prea bine, căci vor avea parte de momente tensionate ori de vești care le vor schimba viața.

Pentru nativii zodiei Capricorn, luna septembrie este una extrem de complicată și poate începe cu niște vești care îi vor bulversa. Fie poate fi vorba despre pierderea cuiva, sau despre niște probleme la locul de muncă, nativilor acestei zodii li se recomandă să fie extrem de precauți la ceea ce fac și ce spun, pentru că totul se poate întoarce împotriva lor.

Citeste si: Horoscop 30 august 2019. Zodiile care se pot certa cu partenerul de viață

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1- 8 septembrie. Toamna începe cu lacrimi și suferințe! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Citeste si: Zodia care poate să obţină absolut tot ce îşi doreşte până la finalul anului! Uite ce trebuie să facă pentru asta!

Nativii Pești, sfătuiți să fie mai răbdători

A venit momentul să fie mai curajoși și să accepte ce se întâmplă în viața lor, pentru că lucrurile oricum vor avea loc, chiar dacă nu își doresc acest lucru. Iar dacă vor privi lucrurile cu optimism, s-ar putea ca să nu sufere prea mult.

Cât despre nativii zodiei Pești, despre aceștia se știe că sunt extrem de sensibili și că orice lucru spus de către cei dragi lor îi poate afecta într-o măsură mai mică sau mai mare. Luna septembrie poate începe cu o veste neașteptată din partea partenerului de viață, care le va da viața peste cap.

Trebuie să fie pregătiți să primească orice fel de vești și să se înarmeze cu răbdare. Dacă vor încerca să clarifice lucrurile din timp, s-ar putea ca lucrurile să se rezolve mai repede decât ar fi sperat.

Va fi un început de luna solicitant, iar nativii zodiei Pești vor fi mereu în contratimp cu ceea ce se întâmplă în jurul lor.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 septembrie. Toamna începe cu lacrimi și suferințe! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Horoscop 30 august 2019. Zodiile care se pot certa cu partenerul de viață

Zodia care poate să obţină absolut tot ce îşi doreşte până la finalul anului! Uite ce trebuie să facă pentru asta!

HOROSCOP 29 august, cu Camelia Pătrășcanu. O zodie se schimbă total!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri