Zodii feminine de care se indragostesc barbatii nebuneste!


Zodii feminine de care se indragostesc barbatii nebuneste!

In cazul reprezentantelor sexului frumos, valentele feminitatii, conferite de semnul zodiacal, exercita o atractie irezistibila pentru reprezentantii sexului puternic.

 

Femeia Taur uraste complicatiile
Femeia Taur este intotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectata la realitate. Este greu de dus cu zaharelul, asa ca barbatii se simt deseori provocati de istetimea si sinceritatea taioasa cu care raspunde avansurilor. Pentru ca isi cunoaste limitele si iubeste ordinea, rareori amesteca obligatiile cu distractia, motiv pentru care relatiile la locul de munca ies din discutie pentru ea.
Femeia Rac adora sa fie curtata
Femeia Rac este plina de imaginatie si fantezie, asa ca viata cu ea nu devine niciodata plictisitoare. Are o intuitie foarte buna, care o avertizeaza deseori in privinta relatiilor care nu sunt de bun augur. Pentru ca simte nevoia de siguranta, caminul este foarte important pentru ea.
Femeia Fecioara, adepta relatiilor serioase
Atentia la detalii si disciplina o recomanda pe femeia Fecioara.
Este modesta, dar foarte critica. Îi place viata simpla si uraste experimentele, asa ca nu este cea mai mare fana a intâlnirilor, preferând sa intâlneasca barbati in diverse contexte sociale. Nu crede in destin, fiind mai de graba cea care actioneaza, motiv pentru care, daca ii place un barbat, nu se sfieste sa se foloseasca, cu o indrazneala invaluita in mister, de puterea seductiei cu care a fost inzestrata.
Sursa

Femeia Taur uraste complicatiile

Femeia Taur este intotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectata la realitate.

Este greu de dus cu zaharelul, asa ca barbatii se simt deseori provocati de istetimea si sinceritatea taioasa cu care raspunde avansurilor. Pentru ca isi cunoaste limitele si iubeste ordinea, rareori amesteca obligatiile cu distractia, motiv pentru care relatiile la locul de munca ies din discutie pentru ea.

Femeia Rac adora sa fie curtata


Femeia Rac este plina de imaginatie si fantezie, asa ca viata cu ea nu devine niciodata plictisitoare.
Are o intuitie foarte buna, care o avertizeaza deseori in privinta relatiilor care nu sunt de bun augur. Pentru ca simte nevoia de siguranta, caminul este foarte important pentru ea.

Femeia Fecioara, adepta relatiilor serioase

Atentia la detalii si disciplina o recomanda pe femeia Fecioara. Este modesta, dar foarte critica. Îi place viata simpla si uraste experimentele, asa ca nu este cea mai mare fana a intâlnirilor, preferând sa intâlneasca barbati in diverse contexte sociale. Nu crede in destin, fiind mai de graba cea care actioneaza, motiv pentru care, daca ii place un barbat, nu se sfieste sa se foloseasca, cu o indrazneala invaluita in mister, de puterea seductiei cu care a fost inzestrata.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

70 MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

70 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri