Zodii care se bucură de noroc la bani în luna Octombrie 2022


Anul acesta, luna Octombrie este foarte generoasă cu multe dintre zodii. Mercur, Venus și Jupiter se ocupă cu câștigurile nativilor norocoși din această lună. Iată ce zodii beneficiază de mai mulți bani!


In articol:

Cele două astre, Mercur și Venus vor traversa zodia Balanței, având o influență pozitivă pentru câteva zodii cu un câștig mai mare în luna Octombrie.

După cum știm cu toții, Mercur a fost aproape toată luna Septembrie în retrograd, mulți dintre nativi fiind nevoiți să aibă cheltuieli mai mari decât în mod normal. Însă, odată cu venirea lunii Octombrie, Mercur a revenit pe traiectoria directă și traversează zodia Fecioară, apoi zodia Balanței, împreună cu Venus. Mercur și Venus cu siguranță vor reuși să echilibreze situația financiară din această perioadă, vor aduce beneficii pe plan profesional, șanse de găsire a unor locuri de muncă mult mai avantajoase și mai stabile, și investiții care aduc profit.

Zodii care vor avea noroc la bani în luna Octombrie 2022

Zodia Gemeni

Gemenii vor beneficia de o perioadă excelentă în luna Octombrie, fiind nevoiți luna trecută să renunțe la vacanțe și alte distracții. Mercur le va oferi șansa de a-și reface bugetul, mergându-le extraordinar de bine din punct de vedere financiar în a doua jumătate a lunii Octombrie, când Mercur ajunge în zodia Balanței. Așadar, este o perioadă favorabilă în care cei din zodia Gemeni vor obține un avans, o colaborare avantajoasă, sau chiar o mărire de salariu la care nici

nu au visat. Însă, un lucru important de menționat este ca aceasta este ultima perioadă din an în care Gemenii pot pune bani mai consistenți deoparte!

Citeste si: Sfatul zilei de vineri, 7 octombrie. Află ce zodie se amăgește singură

Zodii care se bucură de noroc la bani în luna Octombrie 2022

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 3 Zodii care știu să facă bani. Se pot îmbogăți în cel mai scurt timp

Zodia  Rac

În zodia Rac se anunță șanse sigure de avansare. Un semn bun pentru bugetul acestei zodii este prezența Lunii pline din Berbec si influența lui Mercur  din Fecioară, din prima jumătate a lunii Octombrie. Zodia Rac se va bucura de o sumă mare de bani, având ocazia să își recupereze banii pe care i-a dat împrumut în urmă cu ceva timp. Luna Octombrie este perioada perfectă pentru avansare și un salariu mult mai motivant. Așadar, ea promite nativilor Raci că vor beneficia de mai mulți bani sau, cel puțin, vor găsi o cale pentru câștiguri mult mai mari pentru următoarele luni. La sfârșit de lună, Racii își permit să facă cheltuieli mai mari, ulterior bugetul rămânând la fel de consistent.

Citeste si: Ce zodii sunt predispuse să dezamăgească. În ce nativi nu poți să ai încredere

Zodii care se bucură de noroc la bani în luna Octombrie 2022

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Blestemul zodiilor. Care este partea întunecată a zodiei tale

Zodia Balanță

Balanțele se vor bucura în luna Octombrie  de recompense neașteptate. După ce Mercur  a ieșit din retrograd, Balanțele vor reuși să se bucure de influența norocoasă a acestui astru. Așadar, Mercur reprezintă astrul care ne ajuta foarte mult în afaceri, comerț, negocieri, carieră. Nativii zodiei Balanța vor beneficia de anumite recompense neașteptate, vor primi cadou bani din partea părinților sau rudelor cu o situație bună financiară. Ele vor investi bani în educația lor, și poate chiar în tehnologie. În luna Octombrie le va merge extrem de bine, și vor reuși să strângă mulți bani în a doua jumătate a lunii, reușind astfel să își facă planuri pentru o nouă călătorie.

Citeste si: Horoscop Săgetător Noiembrie 2022. Nativii zodiei Săgetător vor trece printr-o perioadă importantă pe plan financiar.

Zodii care se bucură de noroc la bani în luna Octombrie 2022

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Horoscop Leu Noiembrie 2022. Nativii zodiei Leu tind să cheltuiască exagerat de mulți bani.

Zodia Săgetător

În luna Octombrie, Săgetătorii vor reuși să recupereze toată suma de bani cheltuită în urma vacanțelor, și totodată, vor beneficia de un buget mult mai mare. Este o perioadă perfectă pentru nativii zodiei Săgetător începând din data de 9 Octombrie, deoarece întâmpina situații profitabile, recompense și negocieri. Unii dintre nativi se vor bucura de un bonus neașteptat, deoarece s-au implicat și au muncit foarte mult la noi proiecte de serviciu. Mai mult de atât, se anunță că Săgetătorii vor avea sprijinul familiei pentru a reuși să plătească anumite facturi și rate, rămânând astfel cu mai mulți bani in portofel. Luna Octombrie este o perioadă norocoasă pentru ei, însă banii trebuie cheltuiți cu cap!

Citeste si: Horoscop Fecioară Noiembrie 2022. Nativii zodiei Fecioară dispun de o viziune mult mai clară și optimistă asupra vieții.

Zodii care se bucură de noroc la bani în luna Octombrie 2022

[Sursa foto: freepik]


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de duminică, 16 octombrie. Află ce zodie se va întâlni cu un prieten din copilărie

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

3 Zodii care știu să facă bani. Se pot îmbogăți în cel mai scurt timp

Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri