Zodiac 29 august 2022. Află ce zodie va avea parte de o zi norocoasă


Consultă zodiacul 29 august 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Rac ar trebui să fie mult mai atenți la prietenii.


In articol:

Nativii zodiei Berbec nu vor obține exact ceea ce își doresc, într-un timp foarte scurt. În timp ce anumiți nativi au tendința să se impună față de cei din jurul lor, alți nativi se simt neîndreptățiți.

Zodiacul  oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

horoscop zilnic dragoste

Horoscop 29 august 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 29 august 2022. Ce sărbătoare este luni?

Zodiac 29 august 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec au tendința ca atunci când își propun ceva, imediat să și obțină. Cu toate acestea, poți ajunge la probleme destul de mari dacă vei întinde coarda mai mult decât îți permiți să o faci.

Încearcă să ai răbdare, pentru că toate se vor îndeplini atunci când este timpul lor.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur au tendința să le impună celor din jur, absolut orice, începând de la ce să facă și cum să facă. Cu toate acestea, la finalul acestei zile, va conta doar cât de mult ai reușit să controlezi această impulsivitate. Vei vedea cât de bine îți va fii dacă o vei face.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni vor avea parte de o zi chiar norocoasă. Vei avea spor în tot și în toate, începând de la planul financiar, până la cel personal. Deși anumite persoane își doresc să bage câteva intrigi, se pare că starea ta de bine nu le va permite acest lucru.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac ar trebui să se ocupe de prietenii care nu le sunt tocmai prieteni. Deși ai tendința să lași de la tine, se pare că a venit momentul în care nu ar trebui să o faci. Pune piciorul în prag și ține cont de comportamentul celor din jurul tău, mai mult că până acum.

 

Zodiacul  din 29 august 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

horoscop 2022

Horoscop 29 august 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 28 august 2022. Ce sărbătoare este duminică?

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu au tendința să creadă că sunt neîndreptățiți atunci când vine vorba despre un parteneriat. Cu toate acestea, se pare că este doar o impresie personală, iar lucrurile nu stau deloc așa. Ba chiar mai mult, cei cu care lucrezi sunt convinși de nivelul la care lucrezi, ceea ce îi determină să te aprecieze mai mult.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară ar trebui să acorde mai multă atenție atunci când vine vorba despre compania acceptată în jurul lor. Se pare că îți dorești tot mai mult ca persoanele din jurul tău să aibă un efect benefic asupra ta și a viitorului tău. Prin urmare, ar trebui să elimini anumite anturaje care nu îți aduc deloc cinste.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță își doresc din ce în ce mai mult să primească încrederea celor din jur. Această încredere se va câștiga doar prin faptele pe care le vei desfășura în prezența lor. Intențiile tale sunt mai mult decât bune, acesta este și motivul pentru care toată situația va evolua în bine.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion își doresc să conteze mai mult pe cei din jurul lor. Cu toate acestea, deși ai o dorință mare asupra acestui aspect, anumite persoane nu îți vor permite asta, ceea ce înseamnă că te vei trezi cu anumite surprize neplăcute. Cel mai bine ar fi să te informezi mai mult, înainte să pornești pe acest drum.

horoscop kfetele azi

Horoscop 29 august 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calendar ortodox 22 august 2022. "Îmbunătăţeşte, sfinte, sufletul meu cel înrăutăţit de patimi"

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător ar trebui să se bazeze mai des pe instinctul lor practic. Prin intermediul acestuia, vei reuși astăzi să ieși din situații limită, care nu îți permit prea multe variante de scăpare. Se pare că este vorba chiar despre o dispută la locul de muncă, pe care nu o vedeai venind.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn vor avea parte de o zi destul de grea. De vină par să fie chiar propriile gânduri. Ai impresia că cei din jur nu au o părere tocmai bună despre tine însă lucrurile stau exact invers, ceea ce ar trebui să te facă mult mai sigur pe sine.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător nu vor avea parte nici astăzi de o zi a revelațiilor. Acesta este și motivul pentru care ai impresia că nu toate informațiile care ar trebui să ajungă la tine, vor ajunge. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că nu știi încă ce îți rezervă ziua de mâine.

Zodiac  29 august 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești vor avea parte de o zi adevărat complicată. Se pare că membrii familiei îți vor cere să găsești o rezolvare la o problemă care nu se mai poate amâna. Poate să fie vorba despre o situație care ține mai mult de viața ta persoană, decât de cea profesională.

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi zodiacul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.


Abonează-te pe

Citește și:

Calendar ortodox 29 august 2022. “Ajută-ne să-i biruim pe vrăjmaşii văzuţi şi pe cei nevăzuţi"

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Calendar ortodox 28 august 2022. Ce sărbătoare este duminică?

Calendar ortodox 22 august 2022. "Îmbunătăţeşte, sfinte, sufletul meu cel înrăutăţit de patimi"

Calendar ortodox 27 august 2022. „Către tine, Sfinte Mucenice Fanurie, înălțându-ne gândurile, noi, păcătoșii, cu umilință și cu căldură te rugăm"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Se desființează pensiile speciale? Legea se află în Parlament
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri