Zanni de la Survivor România l-a desfiinţat pe Jador în fața consiliului! “Este ca o mascotă!”


Jador a fost pus la zid de către Zanni de la Survivor România!


In articol:

În seara celui de-al doilea consiliu, echipa Faimosilor de la Survivor România 2021 a câștigat al doilea joc de imunitate în față echipei Războinicilor. Triști și fără nicio speranța, concurenții echipei albastre nu au avut de ales decât să se voteze pentru a fi eliminaţi din concurs.

Daniel Pavel a ținut să întrebe câţiva concurenți în față consiliului despre votare. Zanni a fost întrebat și el de ceea ce se întâmplă în echipa Războinicilor.

Tensiune la cote maxime între Zanni și Jador de la Survivor România!

Citeste si: Sorin a provocat-o pe Sindy de la Survivor România să spună de cine este îndrăgostită! “Te-ai mutat lângă Andrei, să dormi cu el... ca să-l faci gelos pe Marius!”

Citeste si: Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!

Zanni: “Mi se pare că unii sunt.. au fost supraestimați în echipa lor și anume Marius Crăciun a fost supraestimat în viziunea echipei noastre. Știam niște chestii despre el și l-a lăudat Jador. Jador îi laudă mai mult pe ei decât pe echipa lui.

Acum îl înțeleg pentru că în Jador se da o lupta în momentul de față și s-a dat mereu.”

Jador: “Ce luptă? Dezvoltă!”, i-a dat replică Jador imediat.

Zanni: “Ce zice Jador aici... este ca o mascotă! Noi vrem să ne lase să ne concentrăm, am înțeles că este bine.. că se plictisește. Că vine cu aceleași glume de copil de 12 ani în fiecare zi și tot el sublinia că să fim o echipa! Chiar am crezut că l-a afectat statul în spital și că a venit cu o mentalitate nouă că este băiat

mai bun, dară fost doar de față!”, a comentat Zanni despre participarea lui Jador în concurs mai ales că i se pare inutilă.

Citeste si: Jador de la Survivor România simte presiunea votului de eliminare! „Simt răutate, simt că vor să plec acasă!”

Citeste si: Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, atacuri dure la adresa Războinicilor! „Nu mi se pare etic și moral...”

Jador: “Nu plec de aici nici dacă îmi rup ambele picioare! Mă bucur că sunt supărați că nu plec. Mă bucur că îmi supăr echipa. Eu voiam să vorbesc către Razboinici… Vreau să le zic că eu până în clasa a 8- a am luat premiul întâi, în clasa a 9-a am dat de gagici, nu mi-a mai plăcut școală așa mult și în clasa a 10-a m-a bătut mama și mi-am revenit. Aveți grijă că scuturați mărul și scuturați merele.. În loc să le scuturați merele uscate, scuturați merele bune! Atât am vrut să le zic.”, referindu-se la felul în care cei din echipa Războinicilor s-a votat.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

RUNE: Horoscop 20 - 26 septembrie 2021. O zodie poate primi inelul de logodnă!

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe sucul de roșii

DESCOPERĂ: Cine este soțul Alinei Ceușan, RAUL TIȘA

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri