Zanni de la Survivor i-a declarat război Elenei Marin: „Îi iau tot”

Zanni
Zanni și Elena Marin s-au certat în competiție

Zanni de la Survivor a fost nominalizat de către Elena Marin, pe considerente sociale. Ce reacție a avut Faimosul.

Zanni de la Survivor a intrat într-un nou conflict cu Elena Marin, după ce Faimoasa l-a nominalizat duminică seară. Din postura de favorită a publicului, Elena Marin a fost pusă să facă o nominalizare, iar alegerea sa a fost Zanni.

Vestea nu i-a picat deloc bine lui Zanni, care nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi printre cei nominalizați. Din acest motiv, nici reacția s-a nu a fost una la care s-ar fi așteptat cineva.

Citeste si: Andreea Antonescu de la Survivor România a cedat psihic și a plâns în hohote! "Mi-aș dori foarte tare s-o aud măcar puțin!"

Zanni i-a declarat un adevărat război Elenei Marin, cu care s-a certat și în ultimele săptămâni și pe care și-a dorit-o eliminată din concursul de supraviețuire.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Zanni
Zanni a fost nominalizat de către Elena Marin[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Pusesem stop războiului și m-am abținut, nu i-a mai zis nimeni nimic Elenei. Simt săgețile războiului, domnul Dan. Mamă, deci e o căldură în sufletul meu. E prima oară când sunt la nominalizare, nu mă așteptam să fie atât de curând și mă gândesc că poate să îmi pună capăt oricine, oricând, oriunde. Îți dai seama că eu acum pot să plec acasă? Râd, dar nu e râsul meu.

Dacă rămân aici, este oficializat război, dar nu mai e război cu bau cu miau, e război cu greutăți mari.

Citeste si: Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!


Dacă va ieși oricine altcineva dintre cei 4, atunci s-a dat clopotul de război. Îi iau tot. Am zis război! Mă sui pe cai și mă duc spre ea.

Ea a vrut război, război să fie, eu am vrut să răspund cu dragoste și cu înțelegere la ce mi-a făcut ea mie.”, a spus Zanni imediat după ce a aflat că este nominalizat spre eliminare.

Musty a fost eliminat din competiție

În urma voturilor publicului, cel mai puțin votat concurent de la Survivor România 2021 a fost Musty din echipa Războinicilor, care a fost nominalizat de către Albert.

Fratele lui Kamara și-a luat la revedere de la colegi și de la concurs, după 2 luni de competiție.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rețeta de brioșe a Alinei Laufer. Ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert. “Rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies