Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor

Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor
Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor

“Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile“

Yiğit Kirazcı, celebrul actor cunoscut pentru rolul său de avocat în serialul "Tablou de familie", difuzat de luni până vineri pe Kanal D, a oferit recent un interviu captivant pentru publicația Retouch mag, unde a oferit o privire asupra vieții și carierei sale si a subliniat valorile și filosofia de viață care îl ghidează.

Printre altele, actorul din serialul difuzat la Kanal D si-a împărtășit gândurile cele mai profunde despre frumusețea locului natal al mamei sale, Nordului Egeei, valoarea banilor și provocările profesiei de actor.

Yiğit Kirazcı a evidențiat frumusețea autentică a regiunii de pe coasta nordica a Marii Egee, accentuând legătura sa personală cu această zonă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama mea este din Ören, un sat din districtul Burhaniye din Balıkesir. Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile. Mirosul care apare după ploaie vara nu se găsește nicăieri altundeva”, a spus actorul, reusind să transmită farmecul unic și atmosfera idilică a acestui colț de paradis.

În ceea ce privește relația dintre bani și fericire, Kirazcı a oferit o perspectivă filosofică și profundă.

Referindu-se la abordarea sa în actorie, Yiğit Kirazcı a vorbit despre dedicarea și pasiunea sa pentru meserie." Când citesc un proiect, încerc să înțeleg ce îmi transmit personajul și povestea. Mă uit la ce simt în legătură cu acea poveste și mă imaginez jucând.

Dacă mă entuziasmează, atunci poziția personajului în poveste nu contează prea mult pentru mine. În cele din urmă, sunt un actor și mă străduiesc să fac dreptate rolului în cel mai bun mod posibil", a mărturisit el, evidențiind angajamentul său de a aduce autenticitate fiecărui rol pe care îl interpretează.

Telespectatorii Kanal D il pot urmari in serialul "Tablou de familie", difuzat de luni până vineri la ora 20:00 pe Kanal D; Kirazcı îl interpretează pe Yıldırım Şahin, un avocat de divorțuri de succes, cunoscut pentru inteligența, ambiția și carisma sa.

Yıldırım este prieten din facultate cu Azra și Sergen, iar relația sa complexă cu Azra adaugă un plus de tensiune serialului.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies